SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Twitter спамилка :)

w1ck3dgam3

New member
Колеги, пускам темата в black hat, тъй като софтуера който търся ми трябва за същото предназначение.

Търся софтуер (няма значение дали е за десктоп или уеб), с който да се управляват multiple twitter акаунти. Да могат да се планират постове за дата и час и ако е възможно да има възможност и за retweet.

Към момента ползвам този туул: http://goo.gl/uPNKz но нещо много мудно стават работите. В смисъл, ако искам да задам 20 публикации да се споделят в рамките на 1 час, трябва 20 пъти първо да си цъкна на акаунта, да си напиша поста и да му задам дата и час. Много по-лесно би било в много полета да се пишат постовете и срещу всяко едно от тях да се задава часа и датата.

Всякакъв опит и препоръка са добре дошли.


p.s. И все пак не забравяйте, че сме в black hat, някой да не ме начерви за няма нищо :)
 
За: Twitter спамилка :)

За: Twitter спамилка :)

Опитай с този инструмент прави rss от сайта ти към твуиттер или фейсбук страницата twitterfeed.com аз лично го ползвам и съм доволен
 
За: Twitter спамилка :)

За: Twitter спамилка :)

Опитай с този инструмент прави rss от сайта ти към твуиттер или фейсбук страницата twitterfeed.com аз лично го ползвам и съм доволен

Ти май не разбра същността на въпроса ми.

1. Twitterfeed има съвсем друго предназначение - да поства през RSS. Писал съм за него как се ползва в комбинация с diigo.
2. Търся софт, който управлява акаунти. Примерно имам 100 акаунта, искам да управлявам всеки един по отделно и да мога да му задавам какво да поства през определено време, ако може да retweet-ва и т.н.

С tweeterfeed също могат да се добавят много акаунти, но като дръпне RSS-а и го поства във всички наведнъж.
 
Re: Twitter спамилка :)

Twitter Marketing Software – Twitter Adder – Professional Twitter Marketing Tools – Automatic Twitter Software – Automate Twitter Posts, Auto Twitter Follow, Automate Unfollow, Mass Tweets, Twitter Search, more .. много мощен софтуер, платен е, но го има вече в доста ***** сайтове. Ти си преценяваш дали да ползваш хакната версия или да си платиш. Ако се спреш на първия вариант, ползвай VMWare това като съвет :)
 
Re: Twitter спамилка :)

Twitter и Status.NET платформите си имат API. Най-лесно е да ги наспамиш през API-то, изискват се елементарни познания по програмиране, за да се мята каквото искаш където искаш за секунди.
 

Горе