Здравейте ...
Първо искам да се извиня ако моето запитване не е за този радел от форума.
Имам следното запитване..
Направих нов дизайн на уебсайт който е активен и действащ ..старият сайт е качен на сървар ..от разговора с клиента ми разбрах че той иска да бъде качен на неговият сървар новият дизайн на сайта ... искам да ви попитам как точно става това .. в смисъл не уплоуда на файловете а самото заместване на старите .хтмл файлове с новите трябва да си направя нова директория на сървара и там да поместа всички файлове от новият сайт ..след това какво трябва да промена по настройките че да направя препратката към новият индек.хтмл и да се свърже с домейна..
с едни по прости думи искам на същият домейн да има нов дизайн на сайта ..КАК?
..БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
(и още един път извинявайте ако не съм за тази категория на форума)
Първо искам да се извиня ако моето запитване не е за този радел от форума.
Имам следното запитване..
Направих нов дизайн на уебсайт който е активен и действащ ..старият сайт е качен на сървар ..от разговора с клиента ми разбрах че той иска да бъде качен на неговият сървар новият дизайн на сайта ... искам да ви попитам как точно става това .. в смисъл не уплоуда на файловете а самото заместване на старите .хтмл файлове с новите трябва да си направя нова директория на сървара и там да поместа всички файлове от новият сайт ..след това какво трябва да промена по настройките че да направя препратката към новият индек.хтмл и да се свърже с домейна..
с едни по прости думи искам на същият домейн да има нов дизайн на сайта ..КАК?
..БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
(и още един път извинявайте ако не съм за тази категория на форума)