E emo4ee New member 1 Май 2011 #1 Здравейте на всички и се надявам, че можете да ми помогнете.... Когато уплоадвам някакаф дизаин/темплате в например ucoz/webs има много файлове един по един ли трябва секи път или има някаква програма която може да ми помогне.. Моля пишете 🙁>...
Здравейте на всички и се надявам, че можете да ми помогнете.... Когато уплоадвам някакаф дизаин/темплате в например ucoz/webs има много файлове един по един ли трябва секи път или има някаква програма която може да ми помогне.. Моля пишете 🙁>...
D diabolic.bg The Old Wastelander 1 Май 2011 #2 Re: Uploading... Нищо ли не си чувал за ФТП клиент? Има много, например cute ftp pro, filezilla и т.н. Темата май е за "начинаещи". Моля модераторите да я преместят! Последно редактирано: 1 Май 2011
Re: Uploading... Нищо ли не си чувал за ФТП клиент? Има много, например cute ftp pro, filezilla и т.н. Темата май е за "начинаещи". Моля модераторите да я преместят!
V valbg New member 1 Май 2011 #3 Re: Uploading... Явно не е чул. Човече, четене му е майката: Качване на файлове през FTP Последно редактирано: 2 Май 2011
E emo4ee New member 3 Май 2011 #4 Re: Uploading... Sry hora ama ni6to ne razbiram ot ftp iskam da se naucha ako moje nqkoi da me dobavi v skype : ezekiel_98 moq..
Re: Uploading... Sry hora ama ni6to ne razbiram ot ftp iskam da se naucha ako moje nqkoi da me dobavi v skype : ezekiel_98 moq..
F fozzy New member 3 Май 2011 #5 Re: Uploading... http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=277&WorkID=10612&Level=3
toniintro New member 3 Май 2011 #6 Re: Uploading... Че темата е за начинаещи спор няма. Иначе ако това 98 в скайпа е годината му на раждане, мочето има оправдание. дано се научи, звучи обещаващо. 😉
Re: Uploading... Че темата е за начинаещи спор няма. Иначе ако това 98 в скайпа е годината му на раждане, мочето има оправдание. дано се научи, звучи обещаващо. 😉