SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

USB зареждане на PDA в автомобил

ilianskim

Senior Member
Имам htc diamond и той се зарежда през USB на компютър и е като usb устройство. Снощи ми дойде гениалната идея дали ще може да се зарежда през CD-player-a на колата, който има вход за usb стик. Ще го изпробвам днес и ще кажа какво е станало дано да не трябва да се купува нов телефон :) ако някой е пробвал нещо подобно дакаже преди да съм пробвал :) ако стане ще спестя пари за зарядно за кола, а ако не ще изгубя един готин телефон :(
 
Re: USB зареждане на PDA в автомобил

Ам става, зарежда се, но не ми харесва как бачка като usb устройство, а и трябва да се настрои да може да се ползва и навигацията, че по дифоулт като е вързано към ПС-то и не ти дава достъп от телефона до вътрешната памет(условен харддиск), а навигацията е там.
 

Горе