Къде мога да отворя и да гледам онлайн телевизия чрез VCL player - за българските става въпрос - някакви директни адреси, ако имате - да не се рови човек из разните сайтове - там някои искат приставка за windows media player, соято така и не може да ми се инсталира
VCL или VLC ? :-] IPTV.bg | Добре дошли в IPTV.bg - регистрираш се, от телевизиите избираш "External player" и си го пускаш с каквото ти душа иска. Преди година имаха и VLC директно от сайта, но сега са оставили само Windows Media Player.
VLC е плейера? Моя грешка.
В апитиви имам регистрация още от преди, но сега новия ми интернет доставчик не подържа това - поне така ми казват от страницата айпи тиви. Иначе преди съм гледал от там без проблем - та за това сега тръгнах да търся алтернативи, но май няма.
При мен все още ги има и 3-те варианта в ИП ТВ.
Май зависи от нет доставчика.
По едно време бях на Мегалан - много съм доволен от тях, но май не си бяха плащали както трябва за ИП ТВ-то и ни резнаха всички потребители от мегалан.
Сега на Макс Телеком имам всичките варианти ама нещо никой от тях не ми тръгва.
Бе телевизии ... няма смисъл.
От 10 години нямам телевизор и май ми е мноооого добре.
Само изпускам някоя и друга яка реклама ама тях ги има в нета.
е примерно гледа ми се btv comedy - а кажи ми от къде да го пусна - да не е от айпи тиви (щот ясно доставчика ми не го подържа) и да не е с няква приставка за уиндоус медиа плейр (щот пък компа ми не иска да я инсталира)