vps hosting

nullsoft

Active member
Колеги имам един сървър със следната конфигурация:

8 GBRAM
AMD Opteron™ Prozessor Opteron™ 1218 HE

от този сървър в момента ползвам 1GBRAM mysql сървър и 3GBRAM за http php ftp, и останалите 4GBRAM сами в излишък, за това рекох даги продам.

пакет 1

1GBRAM
50GB HDD
Трафика е без-лимит
За 35€

пакет 2

2GBRAM
150GB HDD
Трафика е без-лимит
За 60€

пакет 3

4GBRAM
400GB HDD
Трафика е без-лимит
За 90€

Погледнах как е пазара в БГ това май са най-добрите цени 🙂 за VPS с толкова рам🙂.

Re: vps hosting

Къде се намира сървъра?
Има ли панел за управление?
Кой се занимава с подръжката, ако нещо се наложи да се прави?

Сървъра е в германия.
Панел няма така де не съм поръчал защото нямам нужда всичко си правя сам.
С подръжка се занимавам аз. Както казах по-горе всичко мога да правя , нямам нужда от панели и др. работи.

ПС. Забравих да кажа че всяко VPS си получава собствено ИП

ПС2. машината е с 4 ядра аз ползвам 2/е от тях.Примерно ако някой купи 2 гбрам едното ядро давам на него така де няма cpu limit ползваш това което имаш.

Последно редактирано:

ПС2. машината е с 4 ядра аз ползвам 2/е от тях.Примерно ако някой купи 2 гбрам едното ядро давам на него така де няма cpu limit ползваш това което имаш.
Машината с 2 процесора ли е? Защото "1218 HE" е dual core, затова е двойката в номера(после го промениха това). А единицата отпред означава, че не може да са два, всъщност.

Също за VPS често е по добър вариант да пуснеш шернати ядра отколкото да ги изолираш.

Каква VPS платформа ползваш? Xen/KVM/друго?

Последно редактирано:

Машината с 2 процесора ли е? Защото "1218 HE" е dual core, затова е двойката в номера. А единицата отпред означава, че не може да са два, всъщност.

Също за VPS често е по добър вариант да пуснеш шернати ядра отколкото да ги изолираш.

Каква VPS платформа ползваш? Xen/KVM/друго?

да машината е със 2 процесора.

еми мисля изолирани по-добре защото така всеки ще ползва това което има а не някой да ползва 80% и на другия да остави 20%.

системата за разделяне е друго 🙂

Back
Горе