Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
И аз съм на същото мнение. Това е едиственият кусур. Сайта е изчистен и добре подреден. Успехготино 🙂
Само си оправи следното...при търсене на хостинг и дадена отметка за търсене само в чужбина се извежда:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fhhost/public_html/web-hosting.bg/templates/tools.tpl.php on line 8
🙂
Успехи със сайта!
Калин
$q = "http://www.google.com/search?as_q=$query".
"&num=$hits_per_page&hl=en&ie=UTF-8&btnG=Google+Search".
"&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=&as_ft=i&as_filetype=".
"&as_qdr=all&as_nlo=&as_nhi=&as_occt=any&as_dt=i".
"&as_sitesearch=&safe=images&start=$i";
Ами при търсене за "бягане за коремни плочки" fitnesinstruktor.com ми е на втора страница втория резултат, всъщност се намираш на девето място защото за някои сайтове се показват по два резултата, а при мен се брои само единия, явно затова се получават тези разминавания, ще се опитам да го оправя.Здрасти,
открих следната грешка: когато търся в google.bg по "бягане за коремни плочки" (без кавички) виждам, че съм на второ място. Когато използвам твоя тул, казва ми, че съм на 9то.
Друга грешка, която се случи, че първо бях въвела url-то с www в твоя тул и съответно получих 0 резулати. След това махнах www и ми каза 9то място. Може би да съветваш как да се въвежда url или да проверяваш с и без www.
Иначе перфектен тул 🙂 Ползвам подобен, но направен по различен начин и е голямо улеснение 🙂.
А може ли да добавиш да си пейстна по ключова дума на ред и да ми върне резултатите наведнъж, би било много удобно 🙂