Web of Trust - мрежа на доверието

diabolic.bg

The Old Wastelander
Само по себе си заглавието казва всичко. Това е мрежа, която дава оценка на безопасността на сайтовете в нета, базирано на потребителските оценки по 4 критерия. Има плъгин за най-популярните браузъри - хром, файърфокс, ИЕ и опера, който показва положението при влизане във всеки сайт и блокира временно достъпа, ако сайтът има лоша репутация. При тази ситуация имате избор - да игнорирате предупреждението и да влезете или да напуснете веднага. Може също предварително да видите страницата с оценките и коментарите, преди да решите какво да правите. Показва репутацията също в търсенето на търсачките и за всеки един линк във ФБ и други подобни места.
Това, което аз имам да ви кажа, е че членувам там от доста време и вчера добавих нашия форум, разбира се с положителна оценка. Само че, както се казва - само пиле пролет не прави.
Призовавам, всички, които са членове или искат да се регистрират (безплатно), да минат на следния линк и да подкрепят форума като полезно и безопасно място в нета.

searchengines.bg | WOT Reputation Scorecard | WOT (Web of Trust)

Последно редактирано:
За: Web of Trust - мрежа на доверието

Моля, за мен не беше проблем, а удоволствие. От друга страна, надявам се с нещо да съм полезен. 🙂

Колеги, трябва поне още един човек да се регистрира и да пусне репутация. На моя домейн сме писали точно трима души и си излиза зелено и на графиките доверието в проценти. Та само аз ли съм единственият, който ползваше това чудо от България?!? Там са сигурно няколко милиона души. Никой не ви задължава да развивате дейност или да пишете във форума на Web of Trust, всичко е по желание, но за да дадете репутация е нужна регистрация.

За първи път го виждам и чувам този сайт. :-] Ще го имам предвид. Разписах се и сложих оценка, но не ме отчете. Явно трябва да са повече хора (или форума да се по-малка посещаемост... 😀 )

P.S. А как стои въпроса с линковете от "My Sites" и коментарите? :evil:

За първи път го виждам и чувам този сайт. :-] Ще го имам предвид. Разписах се и сложих оценка, но не ме отчете. Явно трябва да са повече хора (или форума да се по-малка посещаемост... 😀 )

P.S. А как стои въпроса с линковете от "My Sites" и коментарите? :evil:
Може би трябва да мине някакво време и ще се покаже. Надявам се, че си кликнал по графиките и си вдигнал плъзгачите нагоре. Но това може и по-късно да стане.
Линковете от "My Sites" са реални, но май не се виждат, докато не се логнеш. А за форума не съм гледал - писал съм доста малко в началото и не мога да си намеря постовете сега. Е, не всичко е бизнес на тоя свят... Това е организация с идеална цел.

Така е... пошегувах се. Въпреки, че + един линк никога не е излишен.
Относно плъзгачите - това беше първото, което направих. След това се разписах. Дано скоро да "индексира" оценките и да светне в зелено! ;-)

bTw, то е заради почивните дни... сега през седмицата ще се появят повече хора и ще светне.
@cloxy, идеален момент да се ползва FB групата с цел и по предназначение, само с RSS емисии не става, и лично отношение трябва. :-D

Така е... пошегувах се. Въпреки, че + един линк никога не е излишен.
Относно плъзгачите - това беше първото, което направих. След това се разписах. Дано скоро да "индексира" оценките и да светне в зелено! ;-)

bTw, то е заради почивните дни... сега през седмицата ще се появят повече хора и ще светне.
@cloxy, идеален момент да се ползва FB групата с цел и по предназначение, само с RSS емисии не става, и лично отношение трябва. :-D
Работните дни почнаха, ама явно темата потъна. Да я повдигнем, пък дано още някой удари едно рамо. 😉

Back
Горе