diabolic.bg
The Old Wastelander
Само по себе си заглавието казва всичко. Това е мрежа, която дава оценка на безопасността на сайтовете в нета, базирано на потребителските оценки по 4 критерия. Има плъгин за най-популярните браузъри - хром, файърфокс, ИЕ и опера, който показва положението при влизане във всеки сайт и блокира временно достъпа, ако сайтът има лоша репутация. При тази ситуация имате избор - да игнорирате предупреждението и да влезете или да напуснете веднага. Може също предварително да видите страницата с оценките и коментарите, преди да решите какво да правите. Показва репутацията също в търсенето на търсачките и за всеки един линк във ФБ и други подобни места.
Това, което аз имам да ви кажа, е че членувам там от доста време и вчера добавих нашия форум, разбира се с положителна оценка. Само че, както се казва - само пиле пролет не прави.
Призовавам, всички, които са членове или искат да се регистрират (безплатно), да минат на следния линк и да подкрепят форума като полезно и безопасно място в нета.
searchengines.bg | WOT Reputation Scorecard | WOT (Web of Trust)
Това, което аз имам да ви кажа, е че членувам там от доста време и вчера добавих нашия форум, разбира се с положителна оценка. Само че, както се казва - само пиле пролет не прави.
Призовавам, всички, които са членове или искат да се регистрират (безплатно), да минат на следния линк и да подкрепят форума като полезно и безопасно място в нета.
searchengines.bg | WOT Reputation Scorecard | WOT (Web of Trust)
Последно редактирано: