s1yf0x banned Екип 14 Октомври 2011 #2 Re: webit За ядене, но така като те гледам още не са ти порастнали зъбите. По друг начин казано, не си дорасъл още. Има сайт, там си пише... ако не разбираш какво пише няма смисъл да ходиш.
Re: webit За ядене, но така като те гледам още не са ти порастнали зъбите. По друг начин казано, не си дорасъл още. Има сайт, там си пише... ако не разбираш какво пише няма смисъл да ходиш.
todorovadword New member 14 Октомври 2011 #3 Re: webit Да не е напълно безсмислена темата - имам код за 40% отстъпка, ако на някого му трябва да пише тук.
Re: webit Да не е напълно безсмислена темата - имам код за 40% отстъпка, ако на някого му трябва да пише тук.
B bg-info New member 14 Октомври 2011 #4 Re: webit s1yf0x каза: За ядене, но така като те гледам още не са ти порастнали зъбите. По друг начин казано, не си дорасъл още. Увеличете... 😀😀😀 Сори ама просто не можах да се сдържа щеше ми се да ти дам репутация ама явно няма как.
Re: webit s1yf0x каза: За ядене, но така като те гледам още не са ти порастнали зъбите. По друг начин казано, не си дорасъл още. Увеличете... 😀😀😀 Сори ама просто не можах да се сдържа щеше ми се да ти дам репутация ама явно няма как.