killerch0 Member 6 Август 2007 #1 Не, че изкам да съм параноик. Но има сайтове за whois с 0 реклама и плащат за AdWords. Може ли да записва query-тата и да се монетизира от там? Няколко домейна да ми ги отмъкват за минути!
Не, че изкам да съм параноик. Но има сайтове за whois с 0 реклама и плащат за AdWords. Може ли да записва query-тата и да се монетизира от там? Няколко домейна да ми ги отмъкват за минути!
coolice Administrator Екип 6 Август 2007 #2 Re: Whois сайтове Саитове за whois ли имаш на предвид или сайтове за съджесчън за домеини ?
killerch0 Member 6 Август 2007 #3 Re: Whois сайтове whois сайт, има и възможност за suggestion, както и единия имаше рефид към някакъф сайт за регистрация
Re: Whois сайтове whois сайт, има и възможност за suggestion, както и единия имаше рефид към някакъф сайт за регистрация
coolice Administrator Екип 7 Август 2007 #4 Re: Whois сайтове Може и да не те гони параноята но не съм сигурен Чувалсъм за разни платени листи с готини свободни домеини но засега не съм попадал на такава
Re: Whois сайтове Може и да не те гони параноята но не съм сигурен Чувалсъм за разни платени листи с готини свободни домеини но засега не съм попадал на такава