Wordpres Помощ

kalina

Banned
Направих сайтчето. Но вече 30 минути гледам и не мога да разбера от къде се вмъкват модулите. Искам да му сложа поне един банер от страни . Или брояч на посещенията а то вие го посетихте пък аз не ви видях ...🙂😉

Re: Wordpres Помощ

Направих сайтчето. Но вече 30 минути гледам и не мога да разбера от къде се вмъкват модулите. Искам да му сложа поне един банер от страни . Или брояч на посещенията а то вие го посетихте пък аз не ви видях ...🙂😉

Модули - http://zvezda.sz3.ru/wp-admin/plugins.php
Добавяне http://zvezda.sz3.ru/wp-admin/plugin-install.php

Джаджи http://zvezda.sz3.ru/wp-admin/widgets.php

Мисля че тези неща търсиш. 🙂

За да не отварям нова тема - ще пиша тук.
Изведнъж изчезнаха под-категориите от Wordpress-а. Вече не знам кой час подред се опитвам да ги върна, но без успех. В администраторския панел се виждат, но на front end-а ги няма.
На какво се дължи това и може ли да се оправи? Обнових до последната версия, но не даде резултат.

Вероятно в новата тема дълбочината на показване е настроена на по-малко 🙂 , но без кода, ми е трудно да ти кажа как да го оправиш 🙂

Като отидеш на "Джаджите", на "Страничната лента", която искаш да се изобразяват, и маркираш отметката единствено за "Йерархично изобразяване", а може и да показва броя публикации.. това е с вградения плъгин за категории.. А може и да не го ползваш и да си изтеглиш друг за показване на категории, които имат точно определена дълбочина. Отделно скриването им може да е заради забавяне от сървъра и да пропуска заявките.. на мен ми се е случвало. Само се оправя след време или след няколко опита за премахване на категориите и поставянето им наново.

PHP:
	<div id="masthead">
		<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('Menu_Masthead') ) : ?>
		<?php /* NAV MENU 1 */
			if($npdv_options['ennav1'] == 1) { 
				wp_nav_menu( array('theme_location' => 'masthead', 'container' => false));
			} else { ?>
				<ul>
					<li><a href="#"><?php _e('Stay Connected','WpAdvNewspaper'); ?></a>
						<ul>
							<li><a class="gab_rss" href="<?php if ( $npdv_options["feedlink"] <> "" ) { echo $npdv_options["feedlink"]; } else { echo bloginfo('rss2_url'); } ?>" rel="nofollow" title="<?php _e('Subscribe to latest posts in RSS','WpAdvNewspaper'); ?>"><?php _e('Latest Posts in RSS','WpAdvNewspaper'); ?></a>
								<ul>
									<?php
										$categories = get_categories('hide_empty=1');
										foreach ($categories as $cat) 
										{
											echo '<li><a class="gab_rss" rel="nofollow" href="'.get_category_feed_link($cat->cat_ID, '').'">'. $cat->cat_name.'</a></li>';
										}
									?>				
								</ul>
							</li>

Това е част от "header.php" на текущата тема. Някакъв друг сорс да показвам ли? Много се оплетох, а не ми се връща бекъп от преди 5 месеца.

Този нофолоу не ме бърка особенно.
Опитах с бекъп - не се получава номера. Опитах 3-4 различни добавки за подобни падащи менюта, но не пасват с темата, а пък не ми се занимава да им преработвам кода. Какво да се прави. Ще караме без падащи менюта.

Сега обаче има нов проблем - при публикация от сайта към Google+ материала там излиза основно под формата на #@#!$!@$!@#%#@#$!@$. На какво може да се дължи това?

Back
Горе