wordpress шаблон и bbpress

cat

New member
Здравейте,
харесал съм шаблон за wordpress някъде около 60$ е. Имам и форум bbpress в момента гледам, как текущия шаблон по никакъв начин не влияе на bbpress-a и така две части от един сайт изглеждат доста различно. Какви възможности има шаблона който ще купя или произволен друг шаблон да влияе и на bbpress форума с цел да изглежда всичко еднакво?

Някой успявал ли е да напрви интеграция между bbpress и wordpress така че когато се влезе било през сайт било през форум потребителя да е активен и на другото място? И как става 🙂

Някой успявал ли е да направи дълбока интеграция между двете(вграждане на форума в страница на сайта вместо да е отделен) и как става това 🙂

Гледах всички възможни филмчета(две) и четох форума на bbpress явно тези филмчета и материали са за предни версии, сега не ще(или аз не успявам).

Re: wordpress шаблон и bbpress

Още нещо bbpress е доста ама доста семпъл форум какво се прави та малко от малко да получи функционалност на по развит форум 🙂 Сега даже дата на публикация не ми вади, колко активни потребители има не ми вади и така...

Back
Горе