SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

WordPress RPC Ping проблем

cloxy

Super Moderator
Екип
В списъка ми "Услуги за обновяване" или по-точно ping на WordPress, добавям URL към адрес, който искам да бъде посещаван всеки път, когато публикувам информация. На адреса има скрипт, който се активира и копира новини от блога на друго определено място през храниката.

Както и да е, задачата е, при всяка публикация, WP просто да зарежда даден адрес. Всичко си работеше, докато не излезе версия 2.8. На нея не работи. Даже имам чувството, че изобщо на никъде не изпраща пинг. Пробвал съм с поне 5 вида хостинги и не става.

Някой да има някакви идеи? Нали при пинг, не знам там точно какви XML истории предава WP чрез POST заявки, но така или иначе се обръща по някакъв начин и зарежда адресите от списъка? Защо от версия 2.8 нататък не работи? Или WP прави някакви допълнителни проверки на адреса, преди да го извика?
 
Re: WordPress RPC Ping проблем

Промених файла, както е описано на връзката, но пак не пингва. Ще ме карат да пиша разширение за WP, което да вика един @file_get_contents(). Благодаря ти все-пак за помощта.
 

Горе