SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

WP плъгин за коли

wood

Senior Member
Препоръчайте ми някой плъгин подобен на CarDemon. Пробвах и него но не ми позволява в сидебара да изкарва последните обяви. За това търся подобен плъгин който да показва в сидебара или на начална страница последните публикувани обяви.
 
Ако все още не си намерил решение ти предлагам следното. Следват малко обяснения по темата :
1) CarDemon не е много добро решение, понеже като му гледам кода мога да предрека, че след 200 300 500 обяви, сайта ти ще почне да генерира slow queries. В този смисъл WP Car Manager е малко по-доброто решение. Плъгина е безплатен. Това, което този плъгин прави е да създаде custom post type. По подобие на първия, той също няма widget за latest car, но пък няма проблем да направиш custom loop, който да ти изкара последните няколко обяви.
2) Прилагането на този метод изисква малко пипане по темата и по-точно sidebar.php. Та значи инсталирай плъгина, добави 3-4 обяви и след това добави следното в sidebar.php:

$queryObject = new WP_Query( 'post_type=wpcm_vehicle&posts_per_page=3' );
// custom loop-а започва тук
if ($queryObject->have_posts()) {
?>
<ul>
<?php
while ($queryObject->have_posts()) {
$queryObject->the_post();
?>

<li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php
}
?>
</ul>
<div><a href="#">View More</a></div>
<?php
}
?>

Внимавай за отварящите и затварящите PHP тагове, за да не счупиш сайта. Този код ще ти генерира списък от последните 3 поста в съотвения custom post type , който в този случай е wpcm_vehicle. Можеш да промениш цифрата на posts_per_page=3 на 4,5,6 ако искаш да изкараш повече обяви. Ако е необходимо мога да ти помога да доразвиеш кода и да изкараш картинкти или и други параметри.

По-общо казано този метод може да се приложи и за CarDemon, но с уговорката ще в бъдеще ще имаш проблеми с хостинга ( особено ако е shared ).
 
Аз препоръчвам употребата на тема с плъгин, за да няма проблеми. Аз позлвах една много подходяща за един мерцедес клуб, не помня името, беше миналата година за това линк: http://www.mercedesbulgaria.com
 

Горе