SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

WP + FeedBurner

B

bedio

Guest
Нещо да препочъчате за менагиране на ВП фиид към съответния ФБ фиид. С възможност по категории да се делят нещата, т.е. различен фиид за различна категория в хедъра. Такива неща...
 
Re: WP + FeedBurner

Мда, полезна е статията (първата). Така и мислех да го направя, за да не товаря с излишни уиджети и плъгини, но ... винаги е добре да попиташ първо :) мерси entwickler
 
Re: WP + FeedBurner

малко хелп. Използвам следния код:

<?php
$cats = get_the_category();
$num = count($cats);
for($i=0; $i<$num; $i++)
{
$cat=$cats[$i];
echo '<a href="';
get_category_rss_link(true,$cat->cat_ID,$cat->category_nicename);
echo '">'.$cat->cat_name.'';
echo '<img src="';
bloginfo('stylesheet_directory');
echo '/images/rss-logo.gif" border="0" /></a>';
if ($i == $num-2) { echo ', and '; }
else if ($i != $num-1) { echo ', '; }
}
?>


Пример: http://tech.nologi.us/news/uncategorized

Скрипта хваща категориите на 1вия пост. А искам просто да хващам главната категория. :( някой да хелп ?
 
Последно редактирано:
Re: WP + FeedBurner

Добре, никой ли не може да помогне... Тъппия скрипт горе хваща нещата от последната статия, което е разумни когато гледаш някоя статия, но когато си в началната страница е безсмислено защото хваща точно последната статия, която може да е някаква категория а искам на главната линка да ми е главен за фееда, а не категория.

Същото важи и за глаените категории, в тях се листва както статии от тях, така и от техните под-категории и линка пак няма да е автентичен.
 

Горе