SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

WP Super Cache

cloxy

Super Moderator
Екип
WP Super Cache - Някой има ли опит с това? Сложих го, кешира като ненормално, но изхабените ми CPU минути са си същите. Направих кешовете да важат 24 часа - същата работа.

Иначе е инсталирано правилно и си работи. Имам обаче чувството, че прекешира всичко на един час, въпреки че съм му задал един ден. Иска ми се да го направя някак си да не прекешира, ако не се налага.
 
Re: WP Super Cache

Уфф, и аз от вчера се боря за намаляване на изразходваното CPU време. Този плъгин го пуснах със стандартните настройки и се надявам да помага, но мисля че спирането на пъгините за статистики помага най-много, правят големи бази данни и товарят яко, аз си открих една с големина 23 MB, за сравнение, базата данни за 230 публикации е с големина 1,6 МБ
 
Re: WP Super Cache

Нямам опит с този плъгин, но ползвам WP-Cache. Виж него, ако искаш.

Иначе статистиките товарят много, като обем на базите данни, да. Затова не ползвам никакви уърдпресовски, освен Google Analytics.
 
Re: WP Super Cache

За статистики нищо не използвам. Даже не знаех, че имало такива разширения.

WP-Cache - Аз първо с това си играх. Добавях, трих, променях, shortcut-и под linux правих, на врачка ходих, не ще да работи.

Мисля си, че проблем могат да са регистрираните потребители. Кешовете за тях не важат, ако са логнати. Изтрих всички без публикации, дано помогне. Друго не виждам какво може да товари.
 
Re: WP Super Cache

Долу във футъра колко заявки пише, че има? Става въпрос за началната страница и за публикациите.
 
Re: WP Super Cache

<!-- Dynamic page generated in 0.519 seconds. -->
<!-- Cached page generated by WP-Super-Cache on 2009-04-03 19:24:04 -->

Нищо не пише за брой заявки. Според мен всичко идва от броя потребители и това, че като са логнати кеша не важи и всяко тяхно действие прекешира съответната сраница, на която се намират. След 1-2 дни ще се разбере дали е от това.
 

Горе