SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Yahoo! ще се пробва да монетизира с AdSense

Re: Yahoo! ще се пробва да монетизира с AdSense

това трябва да е шега! Adsense for search ползва на практика търсачката на google, което означава Yahoo да затворят тяхната търсачка и да ползват Googlе. Естествено от това цената им ще падне(защото ще загубят ресурс), което значи, че това трябва да е тъпа шега.
 
Re: Yahoo! ще се пробва да монетизира с AdSense

и аз се чудех как точно ще стане номера.. може би ще пуснат контент сърч от самите резултати от търсачката
имаш предвид google да индексира всички резултати от serp на yahoo? Не ми се вярва да смогнат за двете седмици ;) Adsense ползва отделни от централната тъсачка индексиращи механизми и подозирам, че капацитета им ще се окаже, меко казано, недостатъчен за подобен експеримент. Ако ще е прах в очите на M$, те не са глупаци да се връзват лесно и излиза доста отчаян ход. Също yahoo SEM да се жертва за подобен експеримент, не звучи сериозно, там похарчиха много пари и доколкото знам работи нелошо.
 
Re: Yahoo! ще се пробва да монетизира с AdSense

ако искате прочетете подробно тук http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7339864.stm и тук http://hosted.ap.org/dynamic/stories/Y/YAHOO_GOOGLE?SITE=ILROR&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT идеята е да се комбинират по някакъв начин с google и да си вдигнат цената и да покажат на MS че не струват само 44 милиарда :)
 

Горе