SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

yompe.com рецензии

B

bedio

Guest
Искаааам да се похваля с най-новия проект:
http://yompe.com

Така.. успешно прикючи продажбата (както и покупката) на програмата. Тя е уникална, няма аналог и станах собственик на всички права свътзани с нея.

Моля всички от вас да дадат мнение, да тестват, да се регнат да видят.

Това е първата ми уникална програма (без аналог) която притежавам и съм мега щастлив.

P.S. Ако се регвате - пуснете 1 пинг преди това за да сте сигурни че резолвате моя сървър. Ако не добавете в C:\windows\system32\drivers\etc\hosts файла временно следно:

82.101.76.10 yompe.com
 
Re: yompe.com рецензии

понякога някои клипчета не може да се аднат.. ще го фикс..
 
Re: yompe.com рецензии

Честито. Наистина изглежда уникално, но не знам дали ще има търсене. Може да помислиш за някой serp-friendly домейн. Макар че тоя прави впечатление :)

Сигурен ли си, че човекът няма да продаде още копия от скрипта? :)
 
Re: yompe.com рецензии

Сега работим върху няколко подобрения. Мулти ланг сайт плюс да се добавят клипове в листи не само от Youtube, но и то сайтове като break.com, metacafe, myspace, google. Последното разбира се малко незаконно спряммо тубата и Г, така че ще го измислим него как да стане за да е законно - но ще го има !
 
Re: yompe.com рецензии

Много малко мнения.. само едно всъщност... айде де... направете по 1 акаунт и кайете как Ви се струва...
 
Re: yompe.com рецензии

Аз доколкото знам в youtube може да се правят плейлисти. Какъв е смисъла тогава?
 
Re: yompe.com рецензии

Така е. То и в Yahoo и Hotmail можеше да си правиш майл, какъв беше смисъла на gmail ?
 
Re: yompe.com рецензии

Нищо не работи, създавам плейлист, не се създава, добавям клип, не се добавя :> Преклаено много реклами в работната част на сайта..
 
Re: yompe.com рецензии

Да, появиха се някои грижи след ъпдейта с езиците. Не може да се правят листи на клирилица, и като пуснеп някоя листа - не редува песните.
 
Re: yompe.com рецензии

оооо мерси за това инфо. бтв клипове от тубата които потребителите им не искат да са embedne mogat da se dobawqt. Това ще го има само за тубата, при другите няма да е така ...
 
Последно редактирано:
Re: yompe.com рецензии

Съвсем добронамерен съвет - повечето потребители досега са се регистрилали в десетки сайтове.

И им е писнало.

Не очаквай хората да се регистрират ей така, от кеф. Дай им съдържание, което да е видно на първата страница. Заинтригувай ги с нещо - така те доброволно ще се регистрират, за да ползват функционалностите на сайта.

Относно сайта - не ме кандардиса да се регна с информацията, която даваш ;D
 
Re: yompe.com рецензии

Проблема с плейването е оправен. Мерси на всички за рецензиите, сега се залавям с останалите неща.
 
Re: yompe.com рецензии

Гледам, че проектът е отишъл в кошчето...
Самата система продавали се ?
 
Последно редактирано:
Re: yompe.com рецензии

не е. вчера, ауторенюера, ми регна за 40$ 5 домайна които не исках. изключих авто реню-то, и помолих за рефънд за тези 5 домейна, като ги описах кои са, и посочих 2те ордер IDта специално. След което 90% от домайните ми в годади изчезнаха, плюс лайв сайтове и всичко.

нямам думи.

Оправихме се, големи бунаци са. ужас, как забърсаха 3 сайта ей така на масс. Сега ще има да си чакам рефънд за аутореню-то 50$ кой знае колко време..
 
Последно редактирано:
Re: yompe.com рецензии

@Bedio,

щото се издигна тази тема, най-накрая се накумих, за да се регна (работим с теб отдавна, но така и не намерих време и възможност). Ето и моите забележки

1. както ти казаха - съдържанието на началната страница е изключително малко. То принципно на такава финкционалност няма какво да се каже, ама ето какво може да направиш: Вземи някакъв рандом списък с видиа и го пусни като демо. Т.е. примерно в дясно едно плеърче в което се пускат клипове на рандом принцип от системата и отдолу да има queue на следващите парчета. Поне така юзера ще види за какво става дума.
2. регистрацията е ок, за това че не иска потвърждаващ е-майл. писнало ми е да се регистрирам и да ми искат по 100 потвърждения :)
3. когато се логнеш рекламите си ги наточил на толкова места, че не се разбира кое е playlist, кое е списък с видеа. Например аз като прост юзер влезнах и се пробвах да си добавя клип директно без плейлист и не стана. Докато вдена, че трябва да направя и после в него да добавям... ако бях обикновен юзер да бях излезнал веднага.
4. Плейлист списъка е много малък. и не се забелязва. Направи го по-голям, сложи му някаква иконка (например като се добави клип, да се слага тъмбче на първия клип в плейлиста).
5. Списъка с песните също е незабележим. Да вижда се къде да се добави клипа, ама аз в първия момент не бях сигурен, че съм добавил нещо, защото незнаех къде се добавят клиповете.
6. Това x-че пред клипа сигурно е, за да махнеш клип, но на мен ми се стори, че означава, че клипа има проблем или нещо от сорта.
7. Тея реклами ги махни, ако искаш да печелиш, по скоро пусни Donate бутон, в юзер базирана система (с хора които постоянно влизат в нея) адсенс не е много успешна. Поне така съм чувал, ама аз съм лаик :)

Надявам се да съм бил полезен
 
Re: yompe.com рецензии

Мерси за инфото. За момента този проект е на холд, че правя други неща по важни, например място.ком му правя нов дизайн, с цел оптимизация на приходите :)

след това и блогс.бг трябва да пусна най на края.. че много се забави..
 

Горе