ztmc.net

H1pNoTiC

New member
Доста се чудих в кой точно раздел да пусна тая тема и реших да е тук (предварително се извинявам, ако не съм оцелил подходящия раздел).

Та ето какво ме тревожи:
Получих email от някой си Brandie, който твърди че е ztmc.net и като тяхен служител желаят да публикуват рекламни линкове на един от моите сайтове. Давам ми пример с някой от сайтовете на техни партньори и пишат какъв тип сайтове промотират

ZTMC manages a network of advertisers that range from large corporate sites
to kid friendly sites. Many types of advertisers are represented in the
network, with the exception of adult, gambling, pharmaceutical, and warez
sites (hacker/pirated software) content.
В тази връзка искам до попитам, не е ли опасно да имам линкове към warez или adult сайтове от към гледна точка на Google, и ако евентуално публикувам линковете може ли G да ме издухат от към PR и Adsense?

Някой имал ли е опит с тази фирма и как бихте ме посъветвали да направя. Дават ми 60$ на месец за 5 линка?

Re: ztmc.net

ползвам ги. засега.

коректни са. откъм плащане не са превили проблем.

линковете им се въртят постоянно. включват mortage, credit* etc. Adult не съм видял да пускат.

Ако разчиташ на гугле, не ги ползвай, иначе са един стабилен източник на доходи.

И аз реших да ги опитам, засега нямам проблеми между G и тях. Коректни са от към плащанията. Пиша го това информативно, ако някой се сблъска със същата ситуация в бъдеще, може да му е полезна тази тема.

with the exception of adult, gambling, pharmaceutical, and warez
sites (hacker/pirated software) content.
означава 'с изключение на... ' така, че линкове на тези теми няма да видиш 😉

И аз получих подобен мейл
Dear webmaster,

I am a marketing adviser at 42ads.com and I have some customers that would like to advertise on freewelcomebonus.com.

We are willing to propose a fixed monthly payment, which will be paid 3 months in advance, for placing our customers' advertisements on your website.

42ads.com is currently running a special promotional campaign for the benefit of some of our high profile clients. As an established media agencies we are looking for quality advertising space to fit our clients' needs.

Please contact me at Julia@42ads.com and I'll be glad to provide you with more details.

Sincerely yours,
Julia Meyer
Marketing Adviser
Julia@42ads.com

въпроса ми е да се поддам ли?

а колко плащат и как става плащането?
Плащат един месец напред, а цената е такава на каквато се споразумеете. Аз исках 70$ на месец за 5 линка, те предложиха $50 и в крайна сметка се споразумяхме на $60. От половин година ги ползвам и никога не са закъсняли с плащането. Един сигурен източник на доходи. Препоръчвам ги! Плащането става през PayPal.

Back
Горе