SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за дублирано съдържание

rodot

New member
Здравейте,
наскоро смених CMS на сайта си. Минах на wordpress. Използвам Redirection plugin. Задал съм redirect 301 на два стари url от предишната CMS към home page на новата. Около 3 седмици по късно в GWT>Diagnostics>HTML suggestions установих дублирани тайтъл тагове именно за старите url и новия home page. Предполагам, че това е дублирано съдържание, моля дайте идеи как да реша проблема.
Предварително благодаря.
 
Re: Въпрос за дублирано съдържание

@lilacor Става дума за два стари url и новия home page.

Определено е добре да ги промениш, заглавието е най-силната част от текстовото съдържание, пилееш му силата. Пък и щом са само 1-2 няма да имаш проблеми. Действай ;)
 
Re: Въпрос за дублирано съдържание

Явно се изразявам неясно или глупаво, за което се извинявам. Тези два стари url вече не съществуват, просто не са отпаднали от индекса на Г, по тази причина съм ги редиректнал към новия home page.
 

Горе