SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся система за онлайн магазин.

Re: Търся система за онлайн магазин.

Здравй ник:
ми незнам колко струва с 4г рам, но знам колко струваха с 12г а в момента ползвам само с по 24г. Моето мнение също е базирано на опит а не какво къде съм чел. Имам пуснати такива магазини както на отделни инсталации така и сайтове със обща база. Да има много джава скрипт по платформата, но и с много потребители си работи стабилно. За това че иска повечко рам от подобните платформи в това няма спор. Но както казах и в предния пост ако има повече потребители го предпочитам пред доста от конкурентите му. Ако искаш да изкараш пари бъди готов и да вложиш пари. А и това няма да ти е най-големия разход при развиването и поддръжката на онлайн магазин.
 
Re: Търся система за онлайн магазин.

Аз съм с OSCommerce моднат и засега нямам проблеми, но и продуктите не са толкова много, нито пък посещенията.:)
 
Re: Търся система за онлайн магазин.

Не искам да си мерим пи*ките кой по-голям опит има. Когато имаш собстен сървър е възможно да няма проблем покупката на рам, но ако искаш погледни наетите сървъри с колко рам са примерно на Суперхостинг и каква цена искат на месец за 2гб рам. Да не говорим, че клиента "мечтаеше" да е на споделен хостинг (средната тарифа) пак при същата компания. :)

Възможно е и последните версии да са по-оптимизирани, но аз на която "замръзнах" беше 1.2.x.x, поради простата причина, че при ъпдейт започнаха да излизат грешки и добре че ги забелязах овреме, та да върна старата версия.

Не ми се ще да повтарям едно дълго писмо, кото писах на един клиент с какво съм се сблъсквал с работата си с Магенто и тук. За това ще спра! Който иска - магентото е свободно за сваляне. Да се пробва.
 
За: Търся система за онлайн магазин.

За: Търся система за онлайн магазин.

И според мен Магенто е много тежко. Друг негов проблем е, че си е направо невъзможно да си екпортирате стоките в XML. Създаването на product feed модул е голяма разправия. Борих се с направата на такъв за онлайн мола Directno. com и накрая предпочетох да сменя магентото. Друго което мога да кажа е, че има големи разлики от версия до версия, което направо ти обезсмисля труда, ако си се борил с конкретна.
 
Последно редактирано от модератор:
За: Търся система за онлайн магазин.

За: Търся система за онлайн магазин.

Темичката е от преди два месеца но аз имам един въпрос. Какво ще кажете за VirtueMart na Joomla? Някой има ли опит с нея? Питам за joomla-та защото скоро време може да ми се отвори да изработя онлайн магазин а съм доста добре запознат с тази платформа.
 
За: Търся система за онлайн магазин.

За: Търся система за онлайн магазин.

Според мен VirtueMart е доста бъгав и тромав. Ако ще правиш магазин и държиш да ползваш Joomla аз препоръчвам AceShop !
 
Re: Търся система за онлайн магазин.

Моите препоръки са за OpenCart. Имам десетки клиенти, които го ползват, както и клиенти с OsCommerce, TomatoCart, SummerCart и имам поглед върху нещата. Не ми се изброявам факторите, на които се базира мнението ми, затова накратко - започни с магазин на OpenCart.
 

Горе