SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Лаптоп на изплащане

exP

New member
Трябват ми 2 лаптопа и тъй като нямам налични толкова пари от къде е най разумно да взема лаптоп на изплащане ( нов ) техномаркет , технополис какво ще кажете вие взимали ли сте и от къде ?
 
Re: Лаптоп на изплащане

Всеки специализиран магазин за продажба на подобен вид техника предлага лизингови схеми. Плесио, Мултирама, Techno-shitz, онлайн магазините като laptop.bg , notebook.bg и т.н. Всичко зависи от доходите ти (осигурителен доход и евентуално ако си затворят очите недоказани доходи), текущи задължения към други кредитни институции, вид на месечния доход - постоянен, непостоянен, по трудово правоотношение и т.н.

Оффтопик: лично мое мнение НЕ СИ КУПУВАЙ НИЩО ОТ IT ОТДЕЛА В Техно*!!!

P.S.Извинение към хората от pcstore - пропуснал съм тях - pcstore.bg
 
Последно редактирано:
Re: Лаптоп на изплащане

Всеки специализиран магазин за продажба на подобен вид техника предлага лизингови схеми. Плесио, Мултирама, Techno-shitz, онлайн магазините като laptop.bg , notebook.bg и т.н.
Забравил си ПЦсторе :p

Оффтопик: лично мое мнение НЕ СИ КУПУВАЙ НИЩО ОТ IT ОТДЕЛА В Техно*!!!
Тая звездичка за уайлдкарт ли е? :D
 

Горе