SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Гугъл плащане ?

exP

New member
Този месец минах 100$ но гледам все още не са отчетени в плащания стои си за стария месец , да не би причината да е че не съм приел все още новите правила.Смятах да взема още 1 плащане и тогава чак.
 
Re: Гугъл плащане ?

Да , за август става въпрос но плащането знам че идва след 24-28 дена след приключване на месеца но на мен изобщо не ми ги е отчело във историята като баланс показва за юни и юли едвали не се губи 1 месец ( избрал съм да показва последните 3 месеца ) това ми беше въпроса , а иначе като дам на какви пари разполагам от последното плащане всичко е точно но просто ги няма във тази история.
 
Re: Гугъл плащане ?

Същата работа последното е
Баланс към края на Юли
Август просто се губи нещо.
 
Re: Гугъл плащане ?

Тъкмо шях накрая да пиша във форумите. Мислих, че е само при мен това явление.
То така или иначе според документацията кога се плаща за Август могат да платят края на септември, тоест трябва даже още да си чакаме
 
Re: Гугъл плащане ?

И при мен лисва, но досега никога не съм гледал в "История на плащане" толкова рано през месеца, така, че не знам дали е нормално или не, но в ръководството за получаване на плащания пише следното:
През първите няколко дни от месеца на страницата История на плащане се публикува връзка с конкретна информация за натрупаните приходи.
А все още сме първите дни на месеца:)
 
Re: Гугъл плащане ?

При мен, след реда с данните за Направено плащане през август, на следващия ред пише "Август приходите ще бъдат обобщени до Септември 10-то число на месеца"
 
Re: Гугъл плащане ?

Ако искаш да видиш за август (миналлия месец), отиваш тук: https://www.google.com/adsense/report/overview?timePeriod=lastmonth
 

Горе