SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Помогнете с идеи за нещо като прес рилийзи

Re: Помогнете с идеи за нещо като прес рилийзи

Да, точно това искам да кажа. Ако е безплатно текстовете няма да струват и няма да искаш да ги публикуваш, ще се налага преработка. Ако им искаш пари, няма гаранция че ще се стараят повече, а ти не можеш да откажеш публикуване и пак ще се налага преработка. Ако продаваш реклама, ОК, още една опция за реклама, но ако не продаваш реклама ти остава първия вариант, който едва ли ти харесва
 
Re: Помогнете с идеи за нещо като прес рилийзи

Добре да речем предложа такава "услуга" - изпращане на PR материали в сайта за някакво заплащане и с примерно 2 линка вътре.
Отново идва проблема че едва ли някои ще пише уникално съдържание специално за мен.
Също така как да уточня че не искам някакъв текст, в който обясняват общи работи за фирмата. Искам да е нещо смислено, като новина че вече предлагат някакъв нов продукт, или че имат някаква промоция или поне че са отворили нов офис - нещо такова. Някаква полезна информация за моите потребители. Ако просто ще се изреждат някакви фирми като каталог, не ми допада.
 
Re: Помогнете с идеи за нещо като прес рилийзи

Какъв ти е проблема не мога да разбера!? Искаш уникално съдържание и смислен текст за който да получаваш пари!? Еми тогава пускаш услугата:
"Рекламирайте тук вашата фирма, продукти, услуги, промоции" свържете се с нас, изпратете ни информацията която искате да представим на нашата аудитория, ние ще напишем уникална статия специално за вас, ще можете да ползвате статията и да я публикувате като през релийз в медии и сайтове с които още повече да популяризирате стоките и услугите си."

Рекламата ви ще се публикува и ще е видима в нашия сайт: временно за ...дни/постоянно.

Цена за един брой .... лева.

Пускаш една обява в "Пазар" "Търся кой да пише статии", намираш го, даваш му данните, пише я, плащаш му, публикуваш я, взимаш парите и си готов :) Какво толкова му мислиш!?
 
Re: Помогнете с идеи за нещо като прес рилийзи

Тъй като получавам доста ПР съобщения от години насам (банки, ПР агенции, големи фирми в ХВП), изквам лично мнение - не вярвам, че някой ПР-ец би седнал да пише уникално съобщение, независимо дали е платено, безплатно, с линкове или без.
 
Re: Помогнете с идеи за нещо като прес рилийзи

@traki
Винаги мисля много преди да действам. Такъв ми е характера :). Аз съм костенурка. Така като те гледам ти май си заек :). (Ако случайно си запознат с този вид разделение на хората)

@bgkulinar
И mlazarov така казва :). Явно е така...
 
Re: Помогнете с идеи за нещо като прес рилийзи

и аз мисля преди да действам, но най-много мисля докато действам :)
 

Горе