SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Манипулиране на Гугъл

Re: Манипулиране на Гугъл

След Гугъл и Яху ми поднася поредната изненада. От вчера е класирал е страница на първо място, която е редиректната с 301 поне преди два месеца. Жалко, че резултатът не носи някакви продажби.
 
Re: Манипулиране на Гугъл

Неведоми са пътищата Гуглеви... Един домейн, който купих и редиректнах към сайта ми за имоти се появи в резултатите на гугъл с тайтъла на имотите и ДМОЗ описанието.
 
Re: Манипулиране на Гугъл

ако е с 302 как искаш да се появи :evil
 
Re: Манипулиране на Гугъл

Алгоритъмът на Google класира уеб сайтовете от търсенето съобразно определени параметри. И поради някаква причина, дали тя е обективна или не, ще разбереш скоро, или пък поради link spammin един уеб сайт може да излезе високо в търсенето. Ако обаче правилата на търсачката са нарушени, съответния уеб сайт може да бъде изваден въобще от търсенето или да бъду пратен в т. нар. спомагателен индекс... където е на практика неоткриваем.

Така, че няма абсолютно никаквъ смисъл да се spam-ват търсачките.
 
Re: Манипулиране на Гугъл

Аз имах няколко субдомейна в фрее бг и те бяха пренасочени към мои вътрешни страници и взеха ПР-а на съответната и най- доброто че в Гугъл уебмастерс ми ги дава като външни линкове
 

Горе