SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

паркиране на домейни

Re: паркиране на домейни

Аз така и не разбрах къде пише че е забранено да се оптимизира паркиран домейн?
Изчетох няколко пъти обясненията на СЕДО и разбрах само че забраняват редиректнат трафик, но след няколко дни ще раберем, като стигна 20 евро за плащане ще си каже. Аз съм оптимизирал доста ;)
Така че спора ще се реши от самосебе си.
 
Re: паркиране на домейни

Еми може, зависи с каква ключова дума си го настроил, а и ако е ималнякакви посещения от преди. А къде си го паркирал и поиска ли си парите?
 
Re: паркиране на домейни

Е аз съм далече от теб, ама и домейните ми са чисто нови. Купих ги точно за да пробвам паркирането и ги регистрирах в по около 130 директории. За няколко дни направиха 13 долара, пак е добре де ;), ама аз съм в СЕДО. И не знам чудя се дали да не пусна малко реклама гугъл за проба?
 
Re: паркиране на домейни

В неймдрайв през линка на флашер. Домейна е на 10 месеца и има посещения, но не задоволително. Затова и го паркирах, за да видя как ще се представя.

Дай един твой реф линк в неймдрайв, ще пусна един домейн и там да пробвам
 
Re: паркиране на домейни

Ето още малко данни от селебрити домейн, който паркирах само за два часа, тъй като ми носи добри пари и не ми се губят като го паркирам за постоянно.

CTR: 26.67%
Avg. PPC: $0.10
RPM: $26.67

Афф: http://www.namedrive.com/?ref=48908lY, но без трафик няма как да стане :)
 
Re: паркиране на домейни

2 часа 30 долара ?!?!??!??!!? колко добри пари ти носи тоя домейн, че да не искаш да го паркираш за такива зверски пари?!?! (150-200$ на денонощие ?!)
 
Re: паркиране на домейни

Ами това са ми стари домейни, имащи трафик изграден по стандартният начин. Просто реших да пробвам колко плащат паркировачите. Не са лоши парите, но ако си оставя стари домейни паркирани, постепенно ще си загубя посетителите и в дългосрочна перспектива това не е добре.

Твоята тактика е добра. Нови домейни, няма какво да губиш. Въпроса е как да им докараш трафик. Но с повече търпение, мисля ще стане. :) А и като гледам цените, мисля си заслужава.
 
Re: паркиране на домейни

2 часа 30 долара ?!?!??!??!!? колко добри пари ти носи тоя домейн, че да не искаш да го паркираш за такива зверски пари?!?! (150-200$ на денонощие ?!)

Не съм спечелил 30 долара за два часа :) Това е цената на хиляда импресии. Струва си, но познай за колко време ще си загубя потребителите, които изграждам вече 2 години. Не си струва за разработен домейн просто.

Можеш да ги изтеглиш. Сменяш ДНС-ите само. Но не пускай разработени сайтове за повече от няколко дни. Само ще загубиш в дългосрочен план.
 
Re: паркиране на домейни

Ами слагай връзки на видимо място във вече съществуващи твои сайтове, гледам че имаш няколко. Ако имаш притяли с разработени сайтове, може да ги помолиш да сложат връзки към теб. Все ще генерираш някакъв трафик, а ЦТР-а е висок при паркираните.

Събмитвай в директории, макар че едва ли ще те одобрят в много.

Друго май не се сещам за паркиран домейн.

Някой от колегите да даде идеи, понеже аз със сео не се занимавам.
 
Re: паркиране на домейни

Благодаря, вече в доста директории съм субмитнал и чакам да ги одобрят.
Пък и мисля че това ще е доходоносен бизнес с малка инвестиция, пък и има някой неясноти относно разрешените начини за оптимизация. Аз съм правил почти всичко точно заради опита за да разберем като стигна пейаут минимума дали ще ми платят и тогава ще знаем какво е позволено и какво не. За това давйте идеи за начини за популяризиране за които не съм се сетил ;)
 

Горе