паркиране на домейни

Re: паркиране на домейни

Някои регистратори като татенцата паркират домейна, ако не му сложиш собтвени нейм сървъри и НЕ плащат за това на собствника на домейна. Предполагам, че и твоят случай е подобен,

Някои регистратори като татенцата паркират домейна, ако не му сложиш собтвени нейм сървъри и НЕ плащат за това на собствника на домейна. Предполагам, че и твоят случай е подобен,

явно. сега го регнах в седо. ще видим какво ще стане.

Паркирах 3 домейна в седо.
За 2 дни имам 20 стинки. Струва ми се много малко особенно за нещо такова:
http://www.sellclothesforcash.co.uk/info/Credit-Cards.html?ses=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&token=6DKT6W3xXJ8KEwjx8eCDiN6iAhUUa94KHeh5ZlgYACAAMOTaxAk4DVDk2sQJUP6srw9Qnt6BEVDwyaMbUMOJgiFQmcuR2QE
на английски и финансови реклами.

Сега няколко въпроса:

- горното малко ли е или много?
- мнението ви за седо - добре липлащат или има по-добри.

-възможен ли е следния вариант - нещо като твой личен паркинг по следната схема:
Купуваш си да речем 50 домейна, да речем typo-тип.
Всеки от тях го пренасочваш към твой действащ сайт, който изглежда нещо подобно на дизайна на седо.
На този сайт слагаш рекламите от Г адсенс за домейни /или чист адсенс.
Така от всеки от домейните ти трафика ще идва към сайта ти с рекламите.Кажете мнение плюсове и минуси на тая схема.

А защо да използвам седо неймдрайв и тн. а не гугъл за домейни??

Също кое е по-доходно:
Г за домейни или чист адсенс на непаркиран домейн.
Идеята ми от по-горе за улавяне на трафика с коя рекламна опция би могла да стане.

Също кое е по-доходно:
Г за домейни или чист адсенс на непаркиран домейн.
Определено паркираните домейни имат по-висок ЦТР, но пък органичният трафик им е по-нисък, така че - зависи. Ако ще паркираш, не ползвай Г за домейни, защото домейните се деиндексират, а ЦТР е по-нисък от този на СЕДО или Намедриве.

Паркирах 3 домейна в седо.
За 2 дни имам 20 стинки. Струва ми се много малко особенно за нещо такова:
http://www.sellclothesforcash.co.uk/info/Credit-Cards.html?ses=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&token=6DKT6W3xXJ8KEwjx8eCDiN6iAhUUa94KHeh5ZlgYACAAMOTaxAk4DVDk2sQJUP6srw9Qnt6BEVDwyaMbUMOJgiFQmcuR2QE
на английски и финансови реклами.

Сега няколко въпроса:

- горното малко ли е или много?
- мнението ви за седо - добре липлащат или има по-добри.

-възможен ли е следния вариант - нещо като твой личен паркинг по следната схема:
Купуваш си да речем 50 домейна, да речем typo-тип.
Всеки от тях го пренасочваш към твой действащ сайт, който изглежда нещо подобно на дизайна на седо.
На този сайт слагаш рекламите от Г адсенс за домейни /или чист адсенс.
Така от всеки от домейните ти трафика ще идва към сайта ти с рекламите.Кажете мнение плюсове и минуси на тая схема.

А какво ти е мнението за тая 'фуния'. Пък и на другите тук? Тогава не е ли по-добре да е чист адсенс. Тъй като лендинг сайта ще е реален(непаркиран).

Определено паркираните домейни имат по-висок ЦТР, но пък органичният трафик им е по-нисък, така че - зависи. Ако ще паркираш, не ползвай Г за домейни, защото домейните се деиндексират, а ЦТР е по-нисък от този на СЕДО или Намедриве.
И аз така си мислех за трафика, но не знаех за индексирането.

Два въпрос за друг вид паркиране.

Имам работещ сайт на тема ябълки с домейн вкусни-ябълки.нет и с ПР 4, ако паркирам чисто новия домейн червени-ябълки.инфо с редирект да сочи към вкусни-ябълки.нет
Забележете и двата домейна съдържат думата ябълки.

1. Той (новия) ще трупа ли ПР и положителна история от високия ПР на първия?
2. Това ще се отрази ли зле на вкусни-ябълки.нет?

Имам паркиран нулев (без беклинкове) домейн в sedo. Общо взето разчитам на някакви мизерни typo-s.
Четох им условията, и така и не можах да разбера: мога ли да му направя един събмит по директории докато е паркиран ? Или да го махна, да му направя събмит и след това пак ? Че 1 цент/клик си е мизерия, обаче нямам време да го развивам за MFA.

Докато е паркиран нямаш право да му правиш линк билдинг или да му докарваш трафик по какъвто и да е начин.

Докато е паркиран нямаш право да му правиш линк билдинг или да му докарваш трафик по какъвто и да е начин.
Но преди това имаш, колкото и да е против правилата на СЕДО изпробвал съм и само с 1 домейн направих 14 евро/месец

Точно това мисля да направя - да го махна и да му направя един събмит ... проблемът е, че той ще се точи с месеци ...

Back
Горе