SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Амън от "seo" простаци

Re: Амън от "seo" простаци

кво па ви е виновен prezidenta? и той и hdm казаха истината :

"SEO контеста ще го видим до къде ще стигне."

"Иначе ви гледам в сеоконтеста колко сте напред. Един отбор юнаци, пък едвам до второто място ви стигнаха силиците. И всичко т'ва за 1000 долара. Ебати."

Хайде първо им затворете устата и тогава говорете за бан.

MacTeP : и кой кой е, не е важно. Важно е какъв е : аз, ти и всички останали сме втори или трети. Не че те са първи ... но като сме първи ще имаме право да говорим каквото си искаме. Победителите не ги съдят :)
 
Re: Амън от "seo" простаци

е хайде сега, всеки който е на различно мнение от вас почвате и нареждате. Супер стил браво. От тука идва и ефекта, че никой що годе по напред не иска да си хаби нервите с вас.
А не знам аз Апостол ли съм, ама вие си приличате 1:1 с професор Вучков, който винаги се мисли за прав и набива високопарни фрази. На практика - нищо.

На чужд гръб и 100 тояги са малко момци...
 
Последно редактирано:
Re: Амън от "seo" простаци

ох, извинявам се, че наливам масло в огъня, ама чета темата при всеки нов пост, и все по-интересно ми става КОЙ аджеба си ти бе Първанов! :D:D:D Кой си ти бе адаш :D
Е, и аз си пия кафето със големи личности... и аз мога да ти кажа, че в ежедневните ми срещи и приятели са най-големият данъкоплатец на Република България за последните 3 години, 2 от фирмите в топ10 на средният бизнес в България, най-голямата туристическа агенция на България ... И к'во? Сега като го казах злато ли пикая?
Звучиш, дет вика мастъра точно като тъпа сл*вка на 13 години...
"аз съм голяма работа"
"Аз тва" "аз онова"...
"вий сте паляци" ...

Покажи нещо твое, докажи ни че сме паляци! Стига само голодумие и празнословие, а ? Срещу 2 милиона месечно ти гарантирам първа позиция в гугъл за "блог". Зарибен ли си ? Даже и стратегията ще ти издам: ще купя сайтовете от първите две страници, ще им направим 301 към твоя, и от там нататък ще платя на друг човек от този форум да оптимизира твоят сайт, защото аз не съм никой в тези среди, има си достатъчно хора тук които си разбират от работата? Мкей? Парите, каза, не са проблем ? 2 милиона месечно устройват ли те :) Мен чудесно!

Извини ме, Първанов, ама човек с твоят изказ, още по малко с юзър "президента" а.к.а. IRC ала '99-та като бяхме глобални оператори половината, със злословие ... кривата круша знаеш ли я къде е? На, точно ей там ще стигнеш с дебелата си чутора.

Направо незнам как със 5 поста успя да изнервиш целият форум, че и половината да го изпокараш... Рекорд си е, наистина!

Но пак повтарям, определено си бутафорен!
Като ти е толкова голяма работата, отвори си една тема в "Пазар", земи кажи кой си, къв си от къде идваш и за какво се бориш, постни си исканията и пак ти казвам ... ако имаш 24 излишни милиона (период от 1 година) само ми свирни, аз съм твоят човек!

*** ужас... аз от кога го говоря, че такива кадри трябва да ги забраняват със закон...
 
Re: Амън от "seo" простаци

Путин, вече сме в демокрация, моля ви се.:p Всеки може да си приказва каквото иска.

hdm, на мен ми е по-важно, че за моите сайтове държа първите позиции. И е важно, че хората (будалите, де) ми вярват заради това което правя.

Състезанията са винаги далече от действителността. За мен срок по-малък от 6 месеца за някакви задоволителни резултати от СЕО е нереален.
 
Re: Амън от "seo" простаци

Май всички тук прекрачихме границите на добрия тон. :-(

Предложение за заключване или изтриване на темата !!!
 
Re: Амън от "seo" простаци

Мир да има, не съм писал с цел да обиждам някой. Не е нужно да се скача като ти казват грешка. Това се казва конструктивна критика.
Поздрави момчета и успех в СЕО-то, живи и здрави!
 
Re: Амън от "seo" простаци

Май всички тук прекрачихме границите на добрия тон. :-(
Един мой много мъдър даскал казваше: "Дръже се в овчара като овчар, а с министъра - като министър, иначе няма да те разберат. Всеки разбира само от своя език". Не се отказвам отт нито една моя дума казана в темата.

Президента, критиката е хубаво нещо, но бъркаш Калофер с Калифорния. Не правиш разлика между критика и откровени нападки. Критика е да покажеш на някого грешките, а не да се хвалиш, че познаваш този или онзи и да му казваш, че някой си незнаен му се смеел.
 
Re: Амън от "seo" простаци

bgkulinar :) на форума отгоре обаче е ясно написано за какво е този форум. Овчари и министри едва ли имат много работа тук.

Не е хубаво да се отказваме от думите и мнението си, но едва ли този тон (който почти всички си позволихме тук) е подходящ за публичен форум. Има PM има IM всякакви
 
Re: Амън от "seo" простаци

За съжаление не бих казал, че аз съм виновен за това което се случи. Когато някой ми говори глупости аз какво, да стоя и да си мълча? Да си подвия опашка за успокоение на някой?
Не мога да се съгласявам с мнения без покритие.
Става въпрос за уважение, не мога да уважавам хора, които не са показали, че могат, за претенции заслуги не се дават. Всеки има правото да се перчи колкото си иска и да живее в заблуда, но аз не съм такъв, сядам и казвам нещата направо, без да въртя и суча, без да лицемернича. И това мое качество за повечето хора може би е лошо, защото съм прекалено директен, но тези които са напред с умствения багаж оценяват това мое качество.
Дами и господа ще направя едно разкритие, никога не е било важно на кое място си в google а колко трафик и пари имаш.
Тук искам да ви питам, това форум за оптимизатори ли е или е за webmaster-и?

Нека поговорим за сайтовете и услугите, коит предлагат повечето от вас. Не може да искаш да ми оптимизираш сайта, при положение, че твоя фирмен сайт или там както се води сайтът за seo услуги изглежда ужасно. Слаб дизайн, wordpress-чета и Joomla, кой ще ти повярва, че можеш, като ти представителния сайт не можеш да си направиш и не вдъхва никакво доверие? Всеки може да пусне един смешен сайт и да иска да взима пари. Къде ви е портфолиото? Сайт на агенция за имоти от Гълъбово който е на същото ниво нима е портфолио?
И тогава идват обещания от рода на: ще ти докарам хиляди посещения, ще те направя номер едно. Пълни глупости. Вие вашите сайтове не можете да си направите, а искате хорските да правите.
Аз съм адски принципен и не мога да взимам парите на хората и да ги лъжа. Има съвест. При мен всичко е прозрачно. Правим сайт. Има ли трафик - браво добър съм. Няма ли трафик - лошо, изложих се.
Не може да взимаш пари без да гаранция. Гаранцията е въпрос на професионализъм, самочувствие и възможности.


Един сайт за да качествен не е нужно само да му се слага съдържание. Трябва да има визия, лесна навигация, добри скриптове, отлично промотиране и подбран таргет.

Не казвам, че няма хора, които уважавам от този форум. Не един и двама са. Но говоря за масата, която разваля имиджа и на самия форум.
 
Re: Амън от "seo" простаци

Тук хората влизат за да се учат, а тези, по-научените да им помагат. За радост или съжаление това не е форум за елитни SEO специалисти, а място където може да влезе всеки и да попита или да даде мнение. Погледни и DP ... не е ли и той такъв ?

Представи си, че SEO професионалистите за които се говореше в тази тема, си направят собствен затворен форум и там пишат само SEумни неща :) , ще можеш ли да влезеш в него ?
 
Re: Амън от "seo" простаци

пак се получава като с Бого-милите от БГ състезанието, които не признаваха неща които не разбират...

Мисля, че от постовете на prezidenta и hdm явно се вижда що за стока са. Аз лично вече знам достатъчно за тях за да не искам да науча повече. Не им падайте до нивото. Виждал съм прекалено много дечковци, понаучили 2-3 неща и взимащи се за меродавни и надали ще дочакам да видя някой такъв да оправдае собственото си себе-мнение.

Относно хората в този форум има различни, има предприемачи, сео специалисти, сео аматйори и уебмастъри, както и комбинации от предните. Хора различни - гледни точки също различни. Същественото за мен е, че доста от тези хора успяха да спечелят моето уважение, нещо което prezidenta и hdm ми се струва, че нямат шанс вече.

Айде стига съм писал, че пак ще ме титуловат "нападчив, груб и несдържан" и ще излезе, че не е имало полза от дългосрочната ми и много скъпа anger management терапия ;)

PS ама ме сърби езика(пръстите) де...
 
Re: Амън от "seo" простаци

Тук хората влизат за да се учат, а тези, по-научените да им помагат. За радост или съжаление това не е форум за елитни SEO специалисти, а място където може да влезе всеки и да попита или да даде мнение. Погледни и DP ... не е ли и той такъв ?

Представи си, че SEO професионалистите за които се говореше в тази тема, си направят собствен затворен форум и там пишат само SEумни неща :) , ще можеш ли да влезеш в него ?

Ама защо се правят на елитни, това дразни!!! И то дразни всички. Как да седне някой да учи тия lames, като те сами не искат да се научат и само лаят. Ще си остане форума една група от хора "много" разбиращи и ще си изкарват по 2 лв. и ще се радват на 200 уникални. Комплексари измислени.
 
Re: Амън от "seo" простаци

А така-предлагам на всички следното-може и да не е правилно-но пак си помислете- все пак-тая тема се получава някак си деградивна и трябва да се забрави хора,подминаваите я и не пишете-въпреки,че всеки има някакво напрежение и позиция,което е нормално и естествено,между другото за това и са форумите.Но тук се получава караница.Надявам се само на мен да ми изглежда така а всъщност да не е-но все пак помислете за това.И мои постове понякога не са добре "оптимизирани"но тук всички знаят,че съдържанието на саита е по силно от оптимизацията в не малко случаи.Ако някой иска с ключова дума "кавал"примерно да излиза на първо място-то не е нужно да продава духови музикални инстументи непременно-така мисля аз-пък може и да не съм наясно много. Да. Поздрави на всички!
 
Последно редактирано:
Re: Амън от "seo" простаци

А ти кой беше?
питай гугле. ама за теб освен общи приказки и футбол а да и сайта с авторско съдържание
Код:
http://3gpforfree.net/
май друго няма... на теб да не ти е хоби да обикаляш по форуми и да се караш с местните?
Код:
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D0%90%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81+%D0%A5%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2&btnG=Google+%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&meta=

не изпадай в лични нападки. казаното по горе е изцяло заслужено и не виждам аз да съм ти проблема.
 
Re: Амън от "seo" простаци

тук щеше да стои много грозен пост от моя страна - реших да отстъпя.
Спирам с WP, оттеглям се от SEO -не давам гаранции за номер 1. Сбогом момчета готино беше да се преструваме на разбирачи- край дойдоха лъвовете и президентите.
 
Re: Амън от "seo" простаци

абе тая тема много взела да пари :)
бях я чел като беше малко по темата ама сега се позачетох
ако питате мен ... а и да не ме питате пак ще си напиша де ....
секи да си се оправя както може. ГОЛЕМИТЕ хора като си ги влече да са ГОЛЕМИ да се *******
ние малките хорица ще си работим както и колкото можем
та да си кажа. хич ме няма в сео, пък в дизайн или кодинг да не говорим ама не се оплаквам.
 
Re: Амън от "seo" простаци

Става въпрос за уважение, не мога да уважавам хора, които не са показали, че могат, за претенции заслуги не се дават. Всеки има правото да се перчи колкото си иска и да живее в заблуда.
Ти кой си, как можем да те уважаваме без да "си показал че можеш". За сега само "се перчиш".
Покажи си великата блог платформа, да я оценим и ние :)
 

Горе