SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

google bitch slapping

Re: google bitch slapping

Малко офф. Махни сид на форума.
оправено струва ми се. Това се получаваше при преминаване на не-www домейна. Благодаря за напомнянето.
 
Re: google bitch slapping

Странно. Всички се оплаквате, че ви е паднал Пейдж ранга, а аз много се изненадах като видях, че моят се е покачил. sms4e. net е сайта. За последните два три месеца не съм се занимавал с никакъв вид СЕО на сайта. Даже го бях приел като даденост, че ранга на този сайт е 3 и не може да бъде друг. И изведнъж гледнам вчера, че е станал 4.
Вие момчета доколкото виждам сериозно се занимавате със популяризирането и СЕО-то на сайтовете си и изведнъж пейдж ранга ви пада ...
Е вече съм убеден, че едва ли има човек, който може да схване алгоритъма на гугъл. Сигурно дори и девелопърите дето са го измислили вече са почнали да оплитат :)

Едит: сега видях че nikoladd е постнал линкче към някаква статийка. И докато разглеждах статийката, разбрах къде ви е проблема - прекалено много се стараете и даже се престаравате. Не можах да разбера от статията как гугъл са разбрали че въпросният David Airey е купувал линкове, но явно си имат начини и затова са му наложили наказание (ако трябва да преведа penalty както аз го разбирам - "били са му дузпата" :). Та мисълта ми е, че явно трябва понякога да оставите нещата на самотек, т.е. да си се развиват сами.

Едит2: сега си проверих ранговете на всички сайтове. Още нещо много странно забелязах. Личният ми сайт ( koychev.info ), който има по 5 посещения на ден изведнъж е скочил на ранг 3. Явно гугъл са си ме харесали.
 
Последно редактирано:
Re: google bitch slapping

не мисля, че рангът на сайта ти има нещо общо с любовта на гугльо :)
относно нашите сайтове ... от месеци, ама от МЕСЕЦИ съм оставил "СЕО"-то на Изкустовото (защото моето си е псевдо-сео... жалки опити) на самотек, и се справя много добре... всеки месец йаху линкдомейн ми отчита +1-2к линкове отгоре... моето точно надали е оувър-сео пенълти ...
 
Re: google bitch slapping

изпадаха ми и на мен лонг кийуърдите. за 3 дена трафика от гугъл от 900 до 200.. днес може и до 100 да падне ...
 
Re: google bitch slapping

изпадаха ми и на мен лонг кийуърдите. за 3 дена трафика от гугъл от 900 до 200.. днес може и до 100 да падне ...
Това едва ли има общо с PR-а ти.
Сайта ми за коли беше с 3-ка и на вътрешните с 2-ки, а от известно време е с 0 навсякъде, а трафика ми е все същия ....
 
Re: google bitch slapping

ситуацията при мен стана същата като на николадд
кофти. съветвам те да чистиш и да си татуираш "виноват" на челото и да им се извиняваш. Симулирай пълно смирение, разкаяние и благоговение пред гугльовците и би трябвало да се оправят нещата, теоретично. Не ме гледай мен, че не ми дреме, на мен трафика ми идва едва <3% от гугле и сега си правя експерименти за тяхна сметка. live.com ме е харесал даже.
 
Re: google bitch slapping

Аз мисля да тръгна с рогата...
ще продължа по начина по който си кретах до сега, и те ще видят, че няма нищо нередно а са се объркали явно... незнам .. а и нямам какво да чистя, да си гледат работата. Всички линкове които сочат към мен са си реални, един нямам купен, всичките са сложени от хора с добра дума за сайта. да си гледат работата
 
Re: google bitch slapping

Хех, явно след наказанията, всчики имат 2-ки. И аз съм с 2, макар, че според предикшън туловете, трябва да е 4.

Следващият път, да се надяваме :)
 

Горе