SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Съвет за структурата на домейн

Re: Съвет за структурата на домейн

Е аз мога да ти дам и примери в които не се справя.
Резултатите от търсенето с "allinurl:" не зависят само от url-то, така че нема смисъл да спекулираме с него.
Защо е по-добре ключовите думи в един домейн да са разделени с тире, вместо да са слети? Като получиш линк който изглежда така: www.domainbeztire.com, това пряко ще повлияе на класирането ти в Гугъл за търсене на "domainbeztire", но не и на "domain bez tire", "domain", "bez" и "tire". А ако има тирета между думите, тогава все едно си получил линк с анкор domain bez tire.
 
Последно редактирано:
Re: Съвет за структурата на домейн

Вкарал си се в некви филми, мен. Не съм казвал. че алинурл ще излизаш на първо място.

Както и да е, няма да споря. Купувай си домейни с тирета.
 
Последно редактирано:
Re: Съвет за структурата на домейн

Не става въпрос за "излизане на първо място", а за "излизане" в индексо без значение къде. Пусни търсене за allinurl: stani bogat, не се появява официалния сайт на играта stanibogat.tv? Следователно при търсене с allinurl: Гугъл НЕ СЕ СПРАВЯ ЧУДЕСНО в разчитането на домейни без тирета.
Това е в отговор на твоето изречение-линк "Гугъл се справя чудесно и без тирета", а на "и това го казваш на база на..." вече отговорих.
 
Re: Съвет за структурата на домейн

Пиша за последно, та дано си разбрал. Нямах предвид за командата аллинурл, а че изобщо се справя. Просто сайтът на играта стани богат не е особено оптимизиран и това е причина да не се вижда сред първите резултати. Дори домейнът да беше stani-bogat.tv резултатът щеше да е същият. Хау!
 
Re: Съвет за структурата на домейн

"Изобщо се справя" е много общо понятие, а като не си имал предвид командата allinurl, защо тогава ти требваше да я даваш за пример? "С allinurl" и "без allinurl" са две различни неща, които не доказват едно и също и за които са отговорни различни фактори.
Гугъл се справя, да, но не и сам по себе си с домейните без тирета и техното разчитане. Ако му помогнеш може и да се справи, но не в това е въпросът.

И пак повтарям - не говоря за "сред първите резултати", а за "сред резултатите".

Ако сайтът беше stani-bogat.tv, тогава при търсене на "allinurl: stani bogat" щеше да се вижда, това е 100% сигурно, а 110% е сигурно че щеше да е и по-напред в класирането при търсене без allinurl.
 
Re: Съвет за структурата на домейн

cloxy във Whois Record пише:

Status:RENEWAL HOLD
Note: This Domain Name has expired. In this status the domain name is
inactive. This domain name will be activated once it is renewed. The
Owner of this domain name can renew this domain name from
their control panel. If this domain name is not renewed by
23-Mar-2008, it will be permanently deleted.

На 23 март ще чакам да го регистрирам - поне това разбрах от този запис ...

Не се знае. От известно време регистраторите се опитват да печелят с рклами от изтекли домейни и си ги регистрират за цяла година вместо да ги дроп-на
 

Горе