SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SEO за правителството

Re: SEO за правителството

Вие сте егати безкористните персони, поне натоварете нещо от куртоазия.

Все пак в политиката any publicity is good publicity
 
Re: SEO за правителството

Позицията ни е еднаква спрямо бТВ. Може би само Светла Петрова е достатъчно обективна. Не знам дали някой е гледал предаването преди 2 седмици, когато гостуваше провал председателят на България, направи го на 5 стотинки! :D
Да се надяваме да го преживее, професионално разбира се имам предвид...
 
Re: SEO за правителството

Хора.. нали писахме по-рано.. почваме ги и с корупция. Аз май съм сложил сайта им без ввв... ся ше го оправя.. ама баси будалите, едни ДНСи не могат нагласят.

така 4е давайте и с КОРУПЦИЯ думата после с ИЗМАМА например и така...

И може да пишем на Нова, че ше дигнем блокадата, когато гласуват закон за гласуването с 2,3,4,5 чужди карти в парламента. Закон който веднага да освобождава от длужност такива депутати. А как ще ги хващаме.. спокойно.. те журналистите всеки ден го снимат това, но никой вече не обръща внимание...

Едни Виртуални барикади да направим.
 
Последно редактирано:
Re: SEO за правителството

И при мен си зае първото място :)
Пишете на телевизии, вестници, да се вдигне малко шум около провала :)

Айде 1во да напраим и корупция

Ето как ги виждам аз нещата. Почваме наред. Провал е готово. Следва корупция. След това ше решим. '97ма имаше своите улични барикади. '09та ще има своите Виртуални барикади

Предлагам някой да направи клипче и да го качи в тубата и бокса. Виртуални барикади, призовавайки всички уебмастери да съдействат. за топ 5 думи.
 
Последно редактирано:
Re: SEO за правителството

Добре хайде да сложим и по един линк, но отделен за корупция и като го избутаме и него на 1-во място ще пуснем по вестниците да се раздуха историята. Това си е един вид и автореклама за всички, които се занимават с уеб и SEO.
 
Re: SEO за правителството

потърсих "гугъл бомба" и доста се пише по темата от новинарски сайтове. Като гледам, довечера и по новините трябва да ни има...
 
Re: SEO за правителството

преди малко в сутрешната емисия на радио FM+ казаха за "Гугъл бомбата" :)
 
Re: SEO за правителството

Скоро ще обяснят на промитите мозъци, как сме хакнали сайта на правителството и гугъл, как сме заложили бомби и как ще бомбим и БТВ. :)

Очаквайте няколко предавания с различни експерти от ранга на Я. Колев, както и бивши електронни терористи със затъмнени лица и променен глас, които обясняват опасността от електорнен тероризъм и как е нужно подобни престъпления да се наказва с минимум 20 г. строг тъмничен затвор. :)
 
Re: SEO за правителството

Виж коментарите в нюза хората ни подкрепят.
Лошото е че са се усетили за robots.txt (не от компетентност ами защото ние го дискутирахме) , а какво става с петицията работи ли се по нея?


П.С: Цитат от коментар по новината: "А думата "атентат" може ли да води към сайта на ДПС ?"
 

Горе