SEO за правителството

Re: SEO за правителството

алоу съквартирантите, спрете да пускате линкове бракониер към http://www.president.bg/ 🙂

Аз пък си смених котвите на 'провал и корупция'. 😛

ми страшно му ходи, след като утепа онзи защитен козел в узбекистан🙂

И след бракониерстването по време на пожара във влака.

Предлагам като стигне първо място да драснем по един e-mail на всички телевизии 🙂 Само да не забранят със закон после SEO-то 😀

Добавих тук там: "корупция и провал"
Мисля, че е добре да разнообразяваме с допълнителни думи (количествени и качествени думи) за да не събираме подозрение.
Примерно "огромен провал", "безкрайна корупция" или "корупция безкрай"

"Не е като едно време нали"
"Не е, но идеите са същите..."

Я кажете коя е официалната дума, за която ще ги сецкаме и кой е сайта към който ще води.

После ще дават форума по ТВ 🙂
А аз бих Ви посъветвал като блогвате да не пишете откъде сте взели идеята, защото така ще създадете ненужни главоболия на хората, утре ще ги привикат в милицията ...

И сега от наще линкове гледаш от ПР8 скокнал на ПР10 🙂

H1pNoTiC : хайде да ни наклепат и за спамъри 🙂

Ами то и без това ще изкарат нас виновните... Защо не? Вече не ми пука и след тия избори ако не се промени нещо съществено. Събирам си куфарите и ще си търся по-добро място за живеене. Може пак да свързвам едва двата края, но поне ще карам по хубави пътища, ще се радвам на нормални здравни услуги, като ми разбият колата няма да чувам оправдания от чунгетата "Момче, не си единствения" и така... Като започне да потъва кораба, всеки се спасява кой както може...

А относно спамването, и престъпник да ме наречът ще го приема за комплимент. В България думата престъпник или мутра е хубава дума (т.е. успял човек)

Back
Горе