Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Ако пусне нещо и то е спам, ще те помоля за ЛС с неговите ник, имейл и ІР, за да ги добавя в базата данни. А ако искаш, може и сам да се регистрираш в SFS, да си вземеш лично АРІ, пък аз ще ти дам инструмент за бързо и лесно изпращане без да ходиш в сайта всеки път. 😀 Така хем помагаш на другите, хем защитаваш и себе си.сега имам 1 регистриран руснак с турски емейл за 20 дни, който не е пуснал нищо.
Да, доволен съм много! Дори не предполагах, че такова чудо съществува, но при мен проблемите със спам спряха от 5-6 новорегистрирани на ден и пускащи теми, без да нямат право сега имам 1 регистриран руснак с турски емейл за 20 дни, който не е пуснал нищо. Препоръчвам го! Но в случая тук въпроса е зададен "как да се постави ограничение за публикуване на линк посредством активността на потребителя" - чисто модераторски въпрос, и първия отговор ви е подвел, че става въпрос за спам въобще.. май .. 🙂
Само ІР-та не ми вършат работа. Трябват ми трите неща - ІР, ник и имейл, защото иначе не мога да ги въведа в базата данни. А за другото съм съгласен - добре е да имаш повече възможности за ограничаване на спамерите. Учудвам се, че в рнрвв 3 не са направили това като опция, та пак се използва мод за ограничаване на линковете.@diabolilc.bg утре или по-късно тази вечер ще ти изпратя един списък с IP-та... може и да ги имаш, но за всеки случай.... :-] А и реално двете нещата вършат различни работи... едното блокира регистрациите на спамери като цяло, другото просто ограничава слагането на линкове. Така пак си трупаш завиден брой нови регистрации, но без излишни ядове и проблеми. ;-)