SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Адсенс и Български Език

dmxbg

New member
Здравейте!

Имам интернет сайт, около на месец вече, който е на три езика като английския е основен, а Българския и немския също съществуват като опция. С немския и английския език нямам никакви проблеми с показването на адсенс рекламите, но при българския нещата не стоят така :-\ там ми се показват само обществените обяви на гугъла, което естествено не ми е от полза... сайта ми е хостван в БГ, но го поддържам от Германия (следвам тук). Не знам как мога да накарам точно (без да пипам адсенс кода) да ми се показват някакви "нормални" реклами и в БГ варианта. мислех да изброя различни ключови думи на английски около рекмамите от адсенсе, за да засече англйския и да започне да пуска реклами... проблема може да идва и от там че нямам <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=" " /> - таг никъде, поради простата причина че не ми остана време да го разуча по добре, а не смея да слагам на изуст различни стойности на charset-а (а те са страшно много както видях). какво бихте ме посъветвали?
благодаря предварително

поздрави!
 
Re: Адсенс и Български Език

От правилата: In addition, AdSense for search is available in Arabic, Bulgarian, Greek, and Hebrew. These languages are not supported for AdSense for content pages.
 
Re: Адсенс и Български Език

Сложи си чарсет според езика, който ползваш. Най-добрия вариант е УТФ-8 за всички езици.

Иначе забрави за адсенсе на БГ. Наблегни върху оптимизацията на другите езици.
 

Горе