SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Адсенс регистриран на фирма

peter

New member
Здравейте,
ако адсенса е регистриран на фирма има ли някой представа при осребряване на чека преснима ли се личната карта на човека който носи чека?
В адсенс акаунта ли се изреждат хората които имат право да носят чека?

Мерси
 
Re: Адсенс регистриран на фирма

В акуанта се вписва само твоето име или на който е регистриран Адесенс акуанта. Но за банката където ще се осребрява чека ще трябва да направиш пълномощно на другите лица който не са титуляри на чека. Просто едно обикновенно пълномощно. Поне при мен беше така в Прокредит.
 
Re: Адсенс регистриран на фирма

Според ЗЛД банките НЯМАТ право да снимат лични карти, защото картите съдържат информация, която тях не ги интересува (напр ръст). В 100% от случаите банките нарушават закона и при чек или УЮ снимат личните карти на осребряващия. Аз поне имам този опит в ПИБ„ Пощенска и Сосиете Женерал.
 
Re: Адсенс регистриран на фирма

На мен ми снимаха личната карта в няколко банки.

А относно чека - върху чека не трябва ли да пише името на фирмата, а не име на физическо лице? Ако имаш фирмен акаунт си мисля, че върху чека трябва да пише име на фирма.
 
Re: Адсенс регистриран на фирма

Интересува ме дали чека идва на физическо лице или на името на фирмата?
 
Re: Адсенс регистриран на фирма

А в настройките, които ти си въвел какво си написал? Може би ако прочетеш внимателно какво пише в настройките ще получиш отговор.

Например в ClickBank.com има възможност да се напише каквото пожелаеш като име върху чека. Обаче чековете ги слагат в пликове с прозорци, което означава, че каквото е написано върху чека ще се чете от пощальона. Чековете на Google са също с прозорци. Затова името на получателя е името, изписано върху чека.
 

Горе