Айде на новия плъгин за Wordpress

Re: Айде на новия плъгин за Wordpress

аз ще пиша още по б-а-в-н-о ... проблема е в твоя телевизор, а не плъг-ина ...
Не думай! Чек дис аут!

три уши, защо да гледам неща от които не се интересувам?

Пак казвам: идеята на плъгина е добра, но има сериозен кусур, за който вече пиша 50-ти пост поред.

Прикачени файлове

• newplugin.jpg
    newplugin.jpg
    17.7 KB · Преглеждания: 0

Не думай! Чек дис аут!

три уши, защо да гледам неща от които не се интересувам?

Пак казвам: идеята на плъгина е добра, но има сериозен кусур, за който вече пиша 50-ти пост поред.
вече няколко човека ти написахме, че проблема е при теб, при нас не излиза това. Това предполагам ти от браузъра, пробвай с друг браузър.
И аз във форума като пиша нова тема и в title ми дава предложения за неща които вече съм писал ...

Доколкото разбирам и двете страни сте прави. Просто bgkulinar иска да каже, че подсказките не са свързани само със съдържанието на блога. Ако подсказките са свързани само с думи посочени като тагове публикувани в блога ще се реши проблема и всяко търсене ще е ефективно, а в случая подсказката може да бъде и дума която не присъства в блога и затова води до 404.

Пробвах търсенето в dz.linkovete com със 6 различни бразузъра - FF3.0.4, ИЕ6, Опера, Netscape (за опита), Safari и Chrome. Oт тях стандартно си ползвам фокса и хинтовете които получавам не са свързани със съдържанието на споменатия блог, а с предишни мои търсения в други блогове. С другите браузъри рядко работя и явно нямам търсения в блогове с тях защото не ми дава никакви предложения

Последно редактирано:

traki, добре поне, че ти си схванал.

Сърфъре, това, че даден сопф не бачка при един човек, а при още 10 е ОК, не означава, че проблемът е при човека, при който не работи. Не можеш да накараш един на всеки десет да си сменя браузера, защото кодът не работи със всички браузери. Погледни новия скрийншот и ще видиш РАБОТЕЩ съджешън.

Прикачени файлове

• newplugin2.jpg
    newplugin2.jpg
    14.8 KB · Преглеждания: 0

traki, добре поне, че ти си схванал.

Сърфъре, това, че даден сопф не бачка при един човек, а при още 10 е ОК, не означава, че проблемът е при човека, при който не работи. Не можеш да накараш един на всеки десет да си сменя браузера, защото кодът не работи със всички браузери. Погледни новия скрийншот и ще видиш РАБОТЕЩ съджешън.
като мобилтел имат слаб обхват унас, да ги накарам да си сложат по-силен усилвател ли?
Като водата не ми е достатъчно топла, да накарам топлофикация да ми я направят по-топла ли?
Като слънцето не свети достатъчно дълго зимата какво да го правя??
невиждам какво толкова ревеш ...
всички неща са примерни ...

Значи, изпокарахте се за глупости 🙂

Изтествах го сега на FF3, IE7, IE6, Chrome, Opera, Safari и на всички работи както се очаква.

За тези на който не им работи има 2 възможни причини - а) Не сте изчакали да се зареди страницата (функцията, която закача евента аутокомплете се изпълнява след като се зареди страницата напълно) б) забранили сте JavaScript-a във браъзера си.

И все пак да напомня, това е един помощник който попълва полето. Той не търси в цялата база данни. Например ако се търси subscribe подсказка няма да се покаже, но резултати в блога ми има. В идеалният случай, този плъгин не би трябвало да се забелязва на пръв поглед 🙂

stefboy, ти какво си търсил? защото ако търсиш нещо което го няма, няма как да бъде намерено. Потърси по cake, nik или auto(complete, ne rentakar 😀) и би трябвало да видиш подсказки.

Back
Горе