Ако се чудите ;)

Re: Ако се чудите 😉

Бях започнал да пиша по-дълг пост, но ми писна да пиша, идеята е, че Икеа си намета външни фирми за монтаж, отделно ще има поне 2-3 коли спряни и с табелки за монтаж на мебели, а и българите обичат да си сглобяват нещата сами, не са като осторитяните примерно. Освен това хората бързо ще забележат хартиените мебели на Икеа 🙂 и ще се окаже, че не са толкова изгодни като цяло.

Инак за уникални посетители са си уникални, но повече ще привлечете ако правите сайтове за промоциите на Икеа 🙂

Бях започнал да пиша по-дълг пост, но ми писна да пиша, идеята е, че Икеа си намета външни фирми за монтаж, отделно ще има поне 2-3 коли спряни и с табелки за монтаж на мебели, а и българите обичат да си сглобяват нещата сами, не са като осторитяните примерно. Освен това хората бързо ще забележат хартиените мебели на Икеа 🙂 и ще се окаже, че не са толкова изгодни като цяло.

Инак за уникални посетители са си уникални, но повече ще привлечете ако правите сайтове за промоциите на Икеа 🙂

Или не си прочел правилно или аз не съм разбрал, но Иво е хванал точно тази черта на Българите - "Направи си сам". Аз го разбирам като сайт - How to? Не платени услуги...

Ами и аз не знам, виждал съм описанията за сглобяване на Икеа и май няма по-добри, това принципно е едно от сериозните изискванията към производителите на техните продукти и затова изключих напълно първия ред от поста му.

Но пак ориентира за трафика си остава според мен.

Не знам какви са им крайните мебели, но за кратко сме работили за тях. Изискванията им са убийствени и то за детайли, които никога няма да видите след сглобяването. С интерес бих посетил магазина им.

Back
Горе