Анти SEO

Re: Анти SEO

Тоя си е регвал домейна, докато е бил по голяма ....в кенефа и в най-отговорния момент е натиснал Ентера...еенк...цом

"SEO, SEM, Google, търсачки, топ позиции, линк ферми, мания, backlink, кеш, дупета, оптимизация, маркетинг; умрете"

Явно си е изпуснал нервите от яд по някой неандерталец, но все пак си е популистко. Да нахейтиш "сеото в БГ" все още е модерно...

А сега умрете и се заровете. 😉

Последно редактирано:

Тоя си е регвал домейна, докато е бил по голяма ....в кенефа и в най-отговорния момент е натиснал Ентера...еенк...цом

😀 домейна му е абревиатура от името и фамилията, много си му е хубав даже. Ако не беше той нямаше да се чуе много за авторското право на материалите в Интернет, той осъди 24 часа за това, че публикуваха снимка направена от него и качена в блога му, на първа страница.

Еленко знае как да се възползва от SEO тата 😉 При него случайни работи няма 🙂

съгласен съм с него осбено за топобяви.ком, ужасен спам дайте да направим нещо по въпроса

Топобяви.ком са типичен пример за черно SEO, при това с резултати. Според Gemius, "Top Media Group" (topobiavi.com, topigri.com, imotibg.com и ofertite.bg) е сред 10-те най-големи онлайн компании в България.

Последно редактирано:

Топобяви.ком са типичен пример за черно SEO, при това с резултати.

Ако всеки отдели по една минута да си инсталира Personal Blocklist разширението в Chrome/Chromium и скрие този сайт, то той ще спре да му се пречка, а и Гугъл ще разберат, че там нещо не е наред 😉

Последно редактирано:

А сега умрете и се заровете. 😉

Ако си щраус - става. Въпроса е че не сме, затова: да се гръмне 😀

Cloxy - дай да направим още няколко кампании и за други сайтове, ама колко души използват хром?

Cloxy, дали блокирането на сайтове ще ги избута надолу за другите, които ги виждат -

ако например се направи кампания срещу спам-сайтове?

тоест ако аз и ти го блокираме - за другите при търсене ще започне да пада?

When you choose to block or unblock a pattern, the extension will also transmit to Google the URL of the web page on which the blocked or unblocked search results are displayed. You agree that Google may freely use this information to improve our products and services.

Не, не означава 🙂

Означава че може и да ги прегледат и да видят дали има нещо нередно. Със сигурност много по-голям ефект ще има ако същия брой хора ги репортнат през Google webmaster tools за някакво провинение.

Тук пише как се прави.

Последно редактирано:

Аз постоянно търся разни електронни компоненти и там спамът е огромен, защото са все трудни за намиране неща и спамърите се възползват. С това разширение много бързо разкарвам домейните, които ми се пречкат с фалшива информация.

И честно казано после като гледам съотверните сайтове падат в класирането. Бях дал един пример преди с търсене на "technics su-700". Тогава първите 3 резултата бяха от topobiavi, сега не е така. Все се надявам, че помага.

Edit: Чувам, че този бутон за блокиране щели да го слагат за постоянно (без нуждата от разширение и за всички браузъри). Да видим дали ще се решат. Един вид като обратното на +1

Последно редактирано:

Back
Горе