SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилейт продукта, от който сте печелили най-много?

s33d

New member
Мисля да се захвана с някоя афилейт програма, но се чудя кое ще е най-добре. Та ако може да споделите кой продукт, и коя програма ви е била най-печаливша да се насоча малко? :?
 
Re: Афилейт продукта, от който сте печелили най-много?

Генбуцкс много добра отстъпка. Лошо, че нещо в момента от десетина дена имат проблем.
 
Re: Афилейт продукта, от който сте печелили най-

Re: Афилейт продукта, от който сте печелили най-

Препоръчвам ти Pro-Erex и TNT на CashBurners. Ако искаш да ми благодариш за ценната информация - регистрирай се през моя афилиейт линк. Имат и други продукти - не съм пробвал всичките как се продават.

Има голямо количество тъпи хора, които си купуват неща като TNT.

Казват, че от глупостта и простотията на хората се печелело най-много (щях да пропусна - и от мързела също!). Неслучайно по българските телевизии се върти реклама за една напитка (нарочно не я назовавам по име), за която в рекламните клипове казват, че "дава крила" ;) В рекламата на друг продукт, предназначен за същата целева група, ни подканят да си презаредим батерията и да дадем на макс (пак нарочно не го споменавам по марка).

Нова афилиейт програма, която обещава висока конверсия: CrocMint. Все още нямам наблюдения върху конверсията, но шаблоните изглеждат красиви и ако се пише качествен текст, би трябвало да се правят продажби.
 
Последно редактирано:
Re: Афилейт продукта, от който сте печелили най-

Re: Афилейт продукта, от който сте печелили най-

Кажете някой български афилиейт
 

Горе