Афилиейт програми за недвижими имоти

sicko

New member
Здравейте на всички
Някой да знае добри чуждестранни афилиейт програми за недвижими имоти.
Интересуват ме само чуждестранни , не на български фирми.
мерси предварително 🙂

Re: Афилиейт програми за недвижими имоти

Лъки Банско дават 3% за продажба направена през теб, но не поставят аффид в УРЛ и не слагат куки. Ами пиптат клиента, откъде е влезнал.

Май бългериан холидейс също имат партньорска програма.

Най-сериозна като че ли изглежда партньорската програма на Бългериан пропътис. Дават 500 евро на продаден имот и 2% за всеки оффплан.

От нито една не съм изкарал пари, но и посещаемостта ми не е много висока.

мерси bgkulinar, да сигурно тези 3-те фирми имат добри афф програми, но са ни пряка конкуренция и шефчето не е навито да работи с тях, така че спраме до тук.

мерси и на тебе peter - още утре ги мятам да ги прослушам

Само от любопитство. За какво ви е афилиейт, след като имате собствен бизнес с недвижими имоти? Аз нямам собствен бизнес за недвижими имоти, но имам сайт и за мен това е начин да припечеля някой лев допълнително. Та ми е интересно на вас за какво ви е.

bgkulinar каза:
Само от любопитство. За какво ви е афилиейт, след като имате собствен бизнес с недвижими имоти? Аз нямам собствен бизнес за недвижими имоти, но имам сайт и за мен това е начин да припечеля някой лев допълнително. Та ми е интересно на вас за какво ви е.
Ами идеята е на шефчето а аз трябва да я осъществя.
Идеята е да даваме на други агенции чуждестранни , а не на преки конкуренти да листват нашите пропертита на техните саитве и ние ще им плаштаме комисионна или при леад или на сделка още не сме го измислили, т.е един вид да си разработим наша собствена афф програма,
но и също тази наша афф програма да я внедрим по големите саитове за аффл прог. да не е достъпна само от нашият сайт ами и от такива дето са посредници за аффилиейт.

абре с две думи почваме и ние с афф да се занимаваме и сега проучваме ко що има,
и така реших да питам във форума за менения

единственото вето е да не даваме на преки конкуренти нашите пропертита, а и ние няма да листваме други освен нашите на сайта

това е 🙂 и си проучвам аз сега 😀

Ако ще правите нещо подобно, пиши ме за бета тестер 😉. Ако измислите и начин да се дърпат офертите автоматизирано, цена няма да имате.

Докато намериш решение на идеята с affiliated programs, може би ще представлява интерес за теб и шефчето, включване на ваши оферти в страницата на http://www.bulgarian-properties.com
Има няколко плана за участие, един от които е безплатен..
Ще се радвам да измислим някаква схема на съвместна работа

empty admin restricted

Последно редактирано:

Някой да е взимал пари от българските афилиейт програми тук?

Най добрият начин е да изградите и менажирате собствена афилиатна програма. Има мниго добра софтуерна програма,която ще
ви изгради автоматично афилиатната ви програма и автоматично ще менажира всичките процеси. След като изградите програмата тогава я промоцирайте.

Back
Горе