А ти публикува ли си ЕГН-то в сайта?

Re: А ти публикува ли си ЕГН-то в сайта?

какво значи една услуга да е възмездна
да се плаща ли за нея

Интересно след като не е имало данни за контакт как са го глобили
явно са го намерили някак - има парадос
след като могат да те намерят за глоба явно има оставени контакти

има контакти от домейна 🙂 обаче домейна може да се регне от всеки

друго
Код:
(3) Услуги на информационното общество са такива услуги, които обикновено са възмездни и се предоставят от разстояние чрез използването на електронни средства след изрично изявление от страна на получателя на услугата.

наблегнете на обикновенно са възмездни 🙂 което не изключва безвъзмездни

ковти тръпка 🙂

Сайта тръгна, беше паднала базата за 2 минути.

И аз това се питах, но то за да се заеме КЗП срещу някого, трябва да има жалба, те рядко се самосезират, а изключвам възможността специално за някакъв форум да са го направили.

Номера е, че който е подал жалбата, очевидно разполага с контактната информация. Разбирайте, конкурентен сайт.

Ние в Евро парламента се само набутваме пък какво остава в такава конкурентна среда като интернет. Дано да става ДУМА САМО ЗА МАГАЗИНИ!

в блога на Иво пише, че става въпрос за форум на физическо лице

малко ни е тъпа държавата
неможе да искаш да бъдат публикувани лични данни в интернет свободно
и в същото време на имаш закон за личните данни, който непозволява събирането им
от всеки

Биг Брадър ряпа да яде.

Или май нашенския 'управляващ' е решил да покаже, че той може и повече.

Все пак Иво, да попитам имаш ли информация къде се изисква да публикуваш ЕГН-то си?

И аз така реших... но прекаленото преекспониране може да не е полезно в днешно време (виж политизацията на дебата с МВР).

За съжаление, светът е тръгнал натам -- прекалената либералност създаде прекалено много злоупотреби и както изглежда ще бъде последвана от по-сериозно затягане на коланите.

Явно са възниквали не малко спорове от типа "той домейна е мой, ама не аз публикувам там".

Не мисля, че от това се е породила, а е някаква недомислица, от която някой се е възползвал, най-вероятно конкурентен сайт.

Затягането на колани е едно, но самоцелен произвол е друго.

Явно са възниквали не малко спорове от типа "той домейна е мой, ама не аз публикувам там".

Адски много и е ужасно дразнещо да правят хоста на арбитър кой по кого плюл на сайта си и т.н.

Back
Горе