SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

БГ Директории пускащи повече от 1 линк на домейн?

dimchojelev

New member
Пичове, имам следния проблем, искам да си дигна класирането на вътрешни страници на българиски сайт, обаче голяма част от директориите позволяват само регистрацията на 1-3 страници от домейн. :(

Ще се радвам да споделите опита си с директории които позволяват събмитването на неограничен брой линкове към един и същ домейн
 
Re: БГ Директории пускащи повече от 1 линк на домейн?

Това не можеш да го постигнеш с директории, защото, тези които позволяват линк към вътрешни страници, обикновено са чуждоезични и 100% услугата се плаща.

Желания резултат можеш да постигнеш, ако се дава линк към твои вътрешни страници от блогове, форуми и сайтове, което ще рече, че трябва да има добър контент на тези страници и резултат се постига с течение на времето.

Добрата навигация на сайта (напр. линкване към желаните от теб страници, от всяка страница на сайта ти) също помага за по-високия ПР на вътрешните страници, което води до по-висок SERP.

Има и вариант на размяна на линкове със сайтове, купуване на ТЛА и въобще, теории много...
 
Re: БГ Директории пускащи повече от 1 линк на домейн?

dimchojelev, прави си сайтове на бесплатни хостинги и линквай от тях към вътрешни страници на основния сайт ;) За бг сайт това трябва да стигне.
 
Re: БГ Директории пускащи повече от 1 линк на домейн?

Мерси, пичове, ше ги пробвам тия неща :eek: :eek:. Само дето се съмнявам че 20тина линка ше ме оправят, ше видим.
 

Горе