БЗС продават линкове в sape.ru :)

Lilacor

SEO addict
Хайде народе, само $1.54 парчето. Евтини зъболекарски линкове от индекс страница, ПР 3, малко изходящи 🙂 Стана ми интересно и реших да споделя с вас 😉

Поздрав от дъждовна София ;D

Прикачени файлове

• bzs.jpg
    bzs.jpg
    13.6 KB · Преглеждания: 0
Re: БЗС продават линкове в sape.ru 🙂

Сигурен съм, че става дума за далаверка на дребно, която админа на сайта върти без знанието на зъболекарския съюз. Винаги така става 🙂

Сигурен съм, че става дума за далаверка на дребно, която админа на сайта върти без знанието на зъболекарския съюз. Винаги така става 🙂

Ми то лошо няма, и без това на тях им е през ... дали ще получават трафик от търсачките и следователно евентуални наказания не ги бъркат. Ето това е далаверата - да си админ на сайта на някоя държавна / общинска институция или голяма публична организация, които малко "разбират", но пък сайтовете им имат нелош PR с оглед на купчината естествени линкове, които хората публикуват по форуми, блогове, соц.мрежи и т.н.

Ето това е далаверата - да си админ на сайта на някоя държавна / общинска институция или голяма публична организация, които малко "разбират", но пък сайтовете им имат нелош PR с оглед на купчината естествени линкове, които хората публикуват по форуми, блогове, соц.мрежи и т.н.

Сега е редно да пуснеш реф. линк от сапата за гореспоменатите админи 😀

И защо така?

Така ми показва телевизора 🙂

Един филтър от типа
PR >= 3 · Цена <= 1.54 у.е. · Уровень вложенности страницы >= 1 · Уровень вложенности страницы <= 1 · Внешних ссылок <= 5 · Уровень домена до 2 · Есть в Yandex · Есть в Google · Только основная БД сайтов
ти връща поне 50 резултата с главни с доста повече от 76 линка по Яху, и с доста повече текст на страницата от
design amp support www need bg

Back
Горе