Банер за чужд сайт

miraco

New member
Имам сайт за обяви който е за Канада, сайта тепърва прохожда. Вече имам две запитвания за цени за банер място на сайта, предвидил съм два вида банери: 468/60 , 300/175 px. Горе долу колко мога да искам за банер и как най-лесно се извършва плащането. Питам защото за България ми е ясно, но за навън си нямам никаква идея.

Re: Банер за чужд сайт

Гарантиран спам, не се връзвай. Ще се опитат да ти пробутат статии с линкове. Номерът е доста стар.

• Like
Реакции: nbsp

кулинар на мен са ми правили номера със статии, платени срещу безплатни, писане на уникални статии за моя сайт и разпространението им по други сайтове и ....бла, бла.... Тук, доколкото разбрах, става дума за банер.

Miraco, ти без цена ли си ги обявил тези банери? Ако ти е съвсем нов сайта и още нямаш посещения и индексирани страници е трудно да се определи, може и да те проучват. Искай им 50 долара за един месец и се радвай ако приемат. Но най добре проучи как вървят цените в конкурентните сайтове.

кулинар на мен са ми правили номера със статии, платени срещу безплатни, писане на уникални статии за моя сайт и разпространението им по други сайтове и ....бла, бла.... Тук, доколкото разбрах, става дума за банер.

Miraco, ти без цена ли си ги обявил тези банери? Ако ти е съвсем нов сайта и още нямаш посещения и индексирани страници е трудно да се определи, може и да те проучват. Искай им 50 долара за един месец и се радвай ако приемат. Но най добре проучи как вървят цените в конкурентните сайтове.

Имам малко индексирани страници...Ще пробвам с някаква малка сума от около 30-50$, пък ще видим.Зная че сега като нов сайт не мога да искам невъзможни неща, но пък не искам да е без пари. Сега писах до няколко Канадски сайта за банер и ще видя...

Може да видиш и BuySellAds.com Взимат 25% комисионна но пък може да намериш и нови желаещи.

Може да видиш и BuySellAds.com Взимат 25% комисионна но пък може да намериш и нови желаещи.

BuySellAds не работят ли само със сайтове свързани с уеб дизайн и програмиране!?

BuySellAds не работят ли само със сайтове свързани с уеб дизайн и програмиране!?
Незнам дали имат таково изискване но повечето сайтове в директорията им наистина са свързани с дизайн, уеб дизайн и тн.

Имат, имат изисквания за тематиката на сайта и ги спазват. Аз съм кандидатствал там с един сайт на английски и ми отказаха. В писмото с обяснения за отказа ми бяха посочили че сайта ми не е свързан с дизайн, програмиране, съвети за уеб дизайн и маркетинг и други такива.

Back
Горе