Бан заради афилиейт??

Re: Бан заради афилиейт??

аз не бих занимавал гугъл с проблема.
това че вашият афилиейт се класира по-добре от оригиналния сайт, просто означава че си върши добре работата.
да му слагате прът в колелата и да му репортвате сайта според мен е голяма грешка.
в най-добрият случай така ще го пратите при конкуренцията.
по-скоро погледнете какво не е наред в собствентата ви градинка. 🙂
афилиейтите са партньори а не врагове, и не забравяйте че играят от вашия отбор.

Greyer защо да плащате грешни пари? Плащате само за направена продажба, a цялата работа по подържането на позицията е за афилиейта 🙂 Сега ви е надминал един ако програмата се развие и ви надмина 5 ко ще правите ще наливате ресурс в линкове за да хванете топ позиция за същия keyword само и само да не ви се налага да плащате комисионни?

Както спомена nbsp:
nbsp каза:
това че вашият афилиейт се класира по-добре от оригиналния сайт, просто означава че си върши добре работата.
да му слагате прът в колелата и да му репортвате сайта според мен е голяма грешка.
в най-добрият случай така ще го пратите при конкуренцията.

Щом неговата страница се класира преди вашата ако го принудите да махне вашият текст и си развалите отношенията. Тои може да си направи подобен текст със същото процентно съдържание на ключови думи и отново да е преди вас само че този път да е сложил линк на конкуренцията... А относно резултата дори и да не правите нищо ще излезете до известно време (със сигурност не сте баннати) само че къде точно мога само да гадая...

П.С. От 5 големи програми с които работя само 1 правеше сео на главните си сайтове и в един момент или гугъл им девалюеитна линковете и се отказаха или предцениха че им излиза много скъпо.... незнам какво стана точно но вече не го правят... и наблегнаха на сеилс кпопитата.... Така че и вие вместо да наливате пари в СЕО и да имате оптимизирани текстове наливаите в Sales текстове за да се вдигне конверсията а останалото ще го свършат афилиеитите.... Като сте си хванали някоя голяма риба вместо да и подливате вода се стараите се да е щастлив (бонуси подаръчета, допълнителни комисионни) В конкретния случаи ако толкова държите на текста си направете му един подобен къстъм текст или сменете малко вашият... явно че пича го бива 🙂

@: biks нямах на предви че са съплементал а че просто 7 от 10 резултата са опиание на phpmyvisites с еднакъв таитъл phpMyVisites | уеб приложение с отворен код за статистика и анализ ... качено на различни саитове ...

Не ме разбирайте погрешно. Проблема не е там че те се ранкват първи. Проблема е че най-вероятно са махнали нашата страница заради тях. Оптимизацията на целия сайт е White Hat и няма никакви сиви елементи, позициите са ни добри за нашите си keywords и никога не бих рискувал да прецакам нещата, ще ни излезе прекалено скъпо (а и най-вероятно ще ме уволнят 😉 )

Back
Горе