Безплатни линкове в Start.bg (коледна промоция)

mlazarov

Web Entrepreneur
Както и миналата година и тази пускам коледна промоция - един месец безплатни VIP линкове в start.bg. Ето и темите, където предлагам място:
freesoft.start.bg
Linux.start.bg
pc-support.start.bg
programirane.start.bg
search.start.bg
software.start.bg
vetrohodstvo.start.bg
webmaster.start.bg
webtools.start.bg
windows.start.bg

За повече инфо тук

Последно редактирано:
Re: Безплатни линкове в Start.bg (коледна промоция)

След един месец задължавам ли се да продължа линка или не...Саита ми е www.ggconstruct.com - сайта е за сухо строителство...Ако този сайт става за search.start.bg, пусни го за един месец, пробно...Ако не, ще съм ти благодарен да ми пишеш на ЛС, че не става.Поздрави

За след един месец по договорка.
miraco, няма как да те задължа дори и да искам.

Линковете през този месец са безплатни, а ако някой остане доволен и желае да останат линковете му може да се свърже с мен.

Оставащите свободни позиции могат да бъдат видяни тук:
Безплатни линкове в Start.bg (коледна промоция)

Бих искал линк във всички теми, но само ако остане и след това. За един месец не ми върши работа. Затова кажи ми цена на месец за всички теми за 6 месеца. Може и на лични.

Аз също бих пробвал в search.start.bg за един месец, но каква ще е цената след това.
Сайта ми е www.chicagolimousa.com
Влез в час 🙂

В смисъл? За какво да влизам в час? 😕

"стига се прай ся" сайт с темaтика "лимузини в чикаго" с линк в search.start.bg е голяма далавера и за двете страни. Особено пък 9 месеца след откриването на темата. Да те уредя с един линк и в интериорен дизайн ако искаш 😀

Последно редактирано:

Back
Горе