Безплатни WP теми?

Re: Безплатни WP теми?

Освен официалната страница друго място знае ли се или да се задоволя с това (разбира се без да ставам нахален) 😛

Аз преди ползвах няколко от източниците на "free wp themes", aма след като 2 сайта ми паднаха при употребата на такива (преди не ми се е случвало) вече съм маааалко скептичен(то може би с това трябваше да започна, но нищо)

Woothemes - аз ги ползвам и съм много доволен. А пък за 39 долара от elegantthemes може цяла година да си сваляш - направо си е оферта и са наистина красиви.

Here at WooThemes we use a script for dynamic image resizing in all our themes which is called timthumb.php (thumb.php in our themes).
Точно в устата на вълка го навираш. Като оставим настрана, че този скрипт беше последната пробойна за WP, товари сървъра неимоверно.

Е, явно това не го знаех, но поне аз нямам проблеми с техните теми. А може и да са запушили дупката, защото аз от Септември ползвам техните фрии теми и няма проблем. Да, оправили са я - просто се ъпдейтва техния Framework.

Последно редактирано:

За сега ще се фокусирам върху wordpress.org/extened/themes , пък ако се появи нещо 🙂

Аз не вярвам на източници, различни от официалния за темплейти/добавки щом те са безплатни.
Съмнява ме никой от вас да не се е срещал със енкоднатия футър и безброй линкове, че дори и скрити такива.
Да не говорим, че доста хора вече се изпариха на умишлено пробити темплейти.
За това и ми беше такова първото мнение. Всичко останало са съмнителни източници, а сам таралеж в гащите не бих си сложил.

Back
Горе