Бихте ли платили за директория за статии?

netsurfer

Ипотпал ФЕН :)
Мисля да пусна и аз една директория за статии, че имам няколко домейна които седят празни. Ето какво ще представлява директорията:
1. .bg домейн с PR5
2. Хостната на хостинг в БГ със собствено IP
3. Безплатно добавяне на статии
4. VIP статии - примерно за месец линк към статията ще седи на главната страница на директорията.

Бихте ли платили 3-4-5 $ на месец за ВИП статия?

п.п. Заглавието е такова, защото форума разрешава до 85 символа в заглавието ...

Re: Бихте ли платили за директория за статии?

То ако успееш да задържиш този PR, след като сайта е вече директория за статии, направо направи платено добавянето на статии 🙂. Но ще е доста трудно според мен.
Иначе по въпроса - НЕ, не бих платил за вип статия. Особено при положение че мога безплатно да взема линк от този сайт.

Всъщност аз имам въпрос... какво всъщност ще представлява тази ВИП статия?! След като ще можем да си слагаме връзки и в безплатният вариант?

Virosss каза:
Всъщност аз имам въпрос... какво всъщност ще представлява тази ВИП статия?! След като ще можем да си слагаме връзки и в безплатният вариант?
netsurfer каза:
4. VIP статии - примерно за месец линк към статията ще седи на главната страница на директорията.

Мерси кулинаре, пак спя 😉

В този случай евентуално бих платил да речем, но имай предвид, че ако имаш много заявки и почнеш да изкарваш по няколко статии на началната страница, доста хора могат да се откажат заради голям брой изходящи линкове или пък ще се отказват заради изчакване до края на месеца...

Ми ако направиш линковене но фолоу, а платените ду... ще намалиш броя желаещи да включат статии, но пък ще е по-доходно според мен. 🙂

Back
Горе