Брутален сайт на колега

Re: Брутален сайт на колега

Еми ко да правим. Трябва да се почне от някъде. Всеки е бил на този етап. Друг е въпроса, че на този етап не всеки е толкова уверен, че да почне да предлага услуга. Поне аз не бях.

71-ви набор вероятно е някой от родителите, което означава, че уебмастърът е около 14-15 годишен. Нека се мъчи от малък да върти бизнес. След 4-5 години като се светне за повече неща ще предложи нещо добро и може да започне да изкарва истински пари.

Не знам, обаче едва ли има друг подобен сайт, на който има страница "плащане" и съответно на нея има най-много изчерпателно съдържание, с няколко начина за разплащане 😀
Не ми се мисли, като/ако се развие, какви още начини на плащане ще добави, сигурно ще приема нотариални актове и талони на автомобили 😱

Ох, Скуби е прав, всеки от нас си има поне по едно малко натруфено, опърпано или токсично сайтче в историята си.

Но пък трябва да сме реалисти. И в най-смелите ми мечти не ми е хрумвало да искам пари за подобни творчески напъни

Много ми е интересно дали има клиенти 😕
Има клиенти, ето един: http://beavisbg.hit.bg/ 😀

И ето малко класация за най-грозен сайт:

zaheto.blog.bg/technology/2008/01/12/klasaciia-na-20-te-nai-grozni-saita-v-bylgariia.152040

Весело, дата.бг може да излезе вече, сега има по-читав дизайн. За другите, не знам.

Back
Горе