Бърз въпрос: Кой отоплителен уред е по-ефективен?

За: Бърз въпрос: Кой отоплителен уред е по-ефективен?

А това с обикновеното НЕО просто не го вярвам. Дори в магазина, където ги продават не ги препоръчват.
Измислена марка, измислени резултати. НЕО, кроун, елит, финлукс и сие - все една и съща стока са. За климатиците си прав - качествената марка с инвертор е това което е най-добро като разход-отопление.

Но тези данни дето даваш са за топлите месеци. Интересно ми е да споделиш обаче каква е била сметката ти за ток през януари. С какъвто и да си модел, просто няма как да е 100 лева за две стаи.

Но тези данни дето даваш са за топлите месеци. Интересно ми е да споделиш обаче каква е била сметката ти за ток през януари. С какъвто и да си модел, просто няма как да е 100 лева за две стаи.

Прикачвам сметката за 08.12-10.01.2013 на стойност 201лв. Това включва двата климатика, готварска печка, бойлер по Габровски (в повечето случаи на нощна), ютия почти всеки ден (малкия иска да е с дрехи с ръбче), кана за вода всеки ден и др. През целия период сме си били вкъщи.
За предходния период е 107лв, но нямам фактурата под ръка. Там сме с двата климатика нон-стоп (за 2/3 от периода съм сигурен, че беше така)

http://prikachi.com/images/562/5872562t.jpg

Последно редактирано от модератор:

Back
Горе